Crusade of Fortune logo logo

Crusade of Fortune gokkast

Crusade of Fortune gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
95,9%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Win een fortuin

Rijk worden door het spelen van een spel, het is de grootste wens van iedere gokker. Daar waar veel gokkasten je vooral met een kater laten zitten is het spel Crusade of fortune een topper. Het is een spel waarbij jij enorme winsten kan maken met bovendien een avontuurlijk karakter. We keken voor jou hoe jij een fortuin kan winnen. Andere gokkasten die bijzondere hoge geldprijzen uitkeren zijn de Mega Moolah en de Hall of Gods gokkast.

Een basisspel en een bonusspel

Ga jij het spel spelen, dan kom je er al snel achter dat het bestaat uit twee gedeelten. Je hebt het basisspel waarbij je speelt met in totaal 20 winlijnen. Jij zet in per spin, waarbij je een minimum hebt van 10 cent per spin. Het maximale wat je kan inzetten ligt aanmerkelijk hoger; je mag tot 80 euro per spin inzetten bij dit spel. De bedoeling is – net zoals bij nagenoeg alle gokkasten – dat je winnende combinaties op de winlijnen van je rollen weet te krijgen. Welke combinaties goed zijn voor winst zie je in de wintabel in je scherm. Daar staan de goede combinaties en de prijzen die erbij horen. Denk eraan; wanneer je meer durft in te zetten zullen je winsten ook hoger zijn.

Het bonusspel tegen de Orc

Heb jij drie maal op rij het bonussymbool, ook wel bekend als het scatter symbool, dan ga je naar het bonusspel. In het bonusspel ga jij de strijd aan tegen de Orc. Liefhebbers van het spel Tekken zullen gelijk weten hoe ze dit spel moeten spelen aangezien er een heel sterke gelijkenis bestaat. Het is beurtelings aanvallen en verdedigen in dit bonusspel. Je kan aanvallen en verdedigen op boven, midden of onder. Op het moment dat de Orc de aanval start op boven moet jij op boven verdedigen om de aanval te stoppen. Je scoort op dat moment punten. Als jij een aanval doet terwijl de Orc die stopt geef je de tegenpartij wat voorsprong. Je ziet aan het einde van het bonusspel tegen de Orc hoeveel punten je verzameld hebt.

Free spins winnen

Naast een interessant gokkast spel en een bonusspel zijn er ook de free spins in dit spel. Er is een bijzonder hoog aantal free spins wat gewonnen kan worden. Dat komt doordat het aantal free spins verdriedubbeld worden. Scoor je 3 scatter symbolen, dan heb je 10 free spins die verdriedubbeld worden. Scoor je 4 scatter symbolen, dan heb je 20 free spins die verdriedubbeld worden. Op het moment dat je 5 scatter symbolen hebt, scoor je 30 free spins die verdriedubbeld worden. Je kan dus, met 5 scatters, 90 free spins verkrijgen. Dat kan ook nog eens behoorlijk oplopen doordat je tijdens de free spins nog meer winst kan maken. Zat je nog mee te rekenen; Durf je wat hoger in te zetten, dan speel je tijdens free spins ook met een hoger bedrag. Met 90 free spins bij een inzet van 80 euro krijg je dus voor 7200 euro aan spins.

Bediening:
Autoplay – de computer start automatisch het spel. Heb jij tijd om tijdens het spelen wat te drinken te pakken.
Bet – bepaal de hoogte van jouw inzet.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2013

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €0,20