Hall of Gods logo logo

Hall of Gods gokkast

Hall of Gods gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Hall of Gods
Start gratis spel
Close icon
Hall of Gods logo
Ontvang bij Hall of Gods
Ontvang bij Hall of Gods
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
95,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Onder de vele slots die online te spelen zijn vandaag de dag, is Hall of Gods van NetEnt zeer populair, ondanks dat deze slot al in 2012 werd gelanceerd. Uiteraard heeft dit alles te maken met de prijzen die je kunt winnen. Je maakt namelijk kans op het winnen van maar liefst 3 progressieve jackpots. Het zijn verschillende jackpots en de hoogste loopt doorgaans op tot enkele miljoenen euro’s. Jackpots hebben vaak iets magisch, want met een beetje (heel veel) geluk kun je binnen een paar seconden multimiljonair zijn. Online slots met miljoenenprijzen zijn vaak erg populair, denk aan Mega Moolah van Microgaming en NetEnts Mega Fortune. Behalve de mega hoofdprijzen, draagt de spelbeleving van Hall of Gods ook bij aan het succes. Deze online slot heeft tevens een Wild, welke zich uitstrekt over de hele rol en een gratis spins bonusronde die bijzonder winstgevend is. We kunnen met recht spreken van een succesvolle productie van NetEnt. Diverse spelers genieten dankzij de Hall of Gods gokkast van een bestaan als multimiljonair.

De Hall Of Gods staat in het teken van de Noorse mythologie. Speel met bekende goden als Odin, de oppergod die staat voor schepping en wijsheid of gok met zijn machtige zoon Thor. Ook Freya, de godin van liefde en voortplanting doet mee in deze slots. En dan hebben we nog de ongehoorzame en gemene zoon van Thor, Loki genaamd en Idun, de godin van de jeugd. Het spel wordt aangevuld met diverse mythische symbolen, zoals wapens en ringen. Het thema is prachtig verwerkt in de animaties, de sound en in de features. Je kunt voor de spanning rekenen op de nodige grafische effecten en ruim voldoende geluidseffecten. Met dit alles wordt de Noorse mythologie zeer goed versterkt. Vanwege het thema met de oude Noorse goden hebben al veel, vooral Scandinavische spelers dikke prijzen gewonnen met Hall of Gods. Wie weet ben jij als Nederlander de volgende!

Speluitleg en inzetlimieten

De Hall of Gods gokkast beschikt over vijf rollen met elk drie symbolen. Standaard speel je met vijftien symbolen en twintig winlijnen. Bij het openen van het spel kun je allereerst de instellingen van het standaard niveau wijzigen. De muntwaardes variëren van minimaal €0.01 tot maximaal €0.50. Vervolgens kun je het aantal munten per winlijn bepalen, oplopend van 1 tot 5. Je hebt daarbij de mogelijkheid om per winlijn met een maximum van 20 credits te spelen. De minimale inzet is dus €0.20 voor de 20 winlijnen als je met een muntwaarde van €0.01 gaat spelen en de maximale inzet bedraagt €50 bij een muntwaarde van €0.50. Wanneer je op de Spin knop klikt, gaat het spel van start. Naast de startknop vind je de Auto spin knop waarmee je een x-aantal automatische spins in kunt stellen. Indien er drie gelijke symbolen vanaf de linker rol gekoppeld verschijnen, heb je winst. De waarde van de symbolen lees je terug in de uitbetalingstabel. Het theoretische uitbetalingspercentage van deze Hall of Gods slot is 95,5%. Dit betekent dat je absoluut een eerlijke kans hebt om te winnen en je met een kleine inleg die mega jackpot kunt pakken.

Wild, Scatters en het Hall of Gods bonusspel

De Wild in Hall of Gods heeft de afbeelding van een zeedraak. Deze vervangt andere symbolen om zo meer winnende combinaties te creëren. De Wild vervangt echter niet de Scatter en bonussymbolen. Opvallend is dat Wilds op de rollen 2, 3 of 4 zich bij een winnende combinatie over de hele rol uitstrekken. De hele rol wordt dan bedekt met Wilds, zodat je nog meer combinaties compleet kunt maken. De Scatter heeft de afbeelding van twee raven. Deze activeren de gratis spins ronde. Bij 3 Scatters ontvang je 10 gratis spins, 4 geeft recht op 15 gratis draaien en 5 Scatters levert je 20 gratis spins op. Tijdens de gratis spins ronde win je met 3 of meer Scatters nog eens extra gratis draaien. Gedurende deze ronde kan ook het bonusspel worden geactiveerd. Verschijnen er namelijk 3 bonussymbolen, dan start het bonusspel en maak je kans op het winnen van 1 van de 3 jackpots. Probeer 3 Mini, Midi of Mega jackpot symbolen te draaien en win 1 van de bijbehorende progressieve jackpots. Hoe meer je inzet, hoe groter de kans is dat je wint! Indien er 3 dezelfde muntaantallen op de rollen verschijnen, win je het betreffende bedrag van die munten. Dankzij de vele en vooral ook spannende features in de Hall of Gods gokkasten, win je eigenlijk altijd wel iets.

Treed binnen in een virtuele wereld van goden

Treed binnen in een geweldige virtuele wereld van goden, godinnen, ringen, draken en geheime krachten. Hall of Gods is een spannende progressieve slot met een mooi mythologisch thema. De grote progressieve jackpots maken van Hall of Gods gokkast een absolute aanrader!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2012

Features icon
Features

Wild, Gratis Spins, Scatter, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €50