logo

24 gokkast

24 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De populaire televisieserie 24 is misschien al een tijdje van de buis, toch kan jij nog altijd meespelen op de gelijknamige gokkast. Ontwikkelaar iSoftBet bracht de 24 speelautomaat in januari 2014 uit. De Amerikaanse hit serie komt in alle facetten terug op het video slot, vanzelfsprekend zal ook hoofdrolspeler Jack Bauer zijn gezicht laten zien. Gratis oefenen op de 24 gokkast is mogelijk onderin de review.

Uitleg

Er zal op de 24 gokkast gespeeld worden op een vijftal rollen en met drie rijen. Er zijn geen winlijnen, maar wel 243 manieren om te winnen. Hierdoor hoeven de symbolen niet naast elkaar te vallen, wat een groot voordeel is voor de casinospeler. Er dient minimaal 1,25 euro per draai ingezet te worden en de maximale inzet is 125 euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een mooie 96,07% en de variantie is medium.

Symbolen

Het symbool met Jack Bauer kan een prachtige prijs opleveren van 1500 munten, terwijl de afbeelding van de munt in het beste geval goed kan zijn voor 750 munten. Het vuurwapen kent een maximale prijs van 150 munten. Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een vizier met het woord ‘Wild’ erin. De Wild-symbolen kunnen andere symbolen vervangen, maar helaas niet het Scatter-symbool en het bonussymbool.

Gratis spins

Het symbool van de badge fungeert als Scatter-symbool en kan gratis spins opleveren. Hiervoor moet het symbool op de derde rol komen te staan, slechts één keer dus. Je krijgt dan tien gratis draaien en er zullen extra Wild-symbolen op de speelrollen worden geplaatst. Dankzij de Wild-symbolen kan jij tijdens de gratis spins hele mooie geldprijzen in de wacht slepen.

Bonusronde

Het bonussymbool is ook een vizier, alleen staat er nu 24. Driemaal dit symbool op de rollen en de bonusronde zal starten. In het spel is het jouw taak om een bom onschadelijk te maken. Denk goed na, want de juiste draden moeten worden doorgeknipt. Bij elke juiste keuze zal de klok omlaag gaan. Lukt het je om de teller terug te brengen tot nul? Dan win je misschien wel duizend keer de inzet.

Conclusie

De 24 gokkast is bijna net zo spannend als de serie zelf en daarvoor krijgt iSoftBet een compliment. Hoewel de minimale inzet nog best hoog is, raden wij toch aan om eens mee te spelen op de speelautomaat. Het is een leuk spel met geweldige potentiele geldprijzen. Een andere gokkast die gebaseerd is op een serie is de South Park: Reel Chaos.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2014

Features icon
Features

Gratis spins, Extra wild-symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€1,25 t/m €125