South Park: Reel Chaos logo logo

South Park: Reel Chaos gokkast

South Park: Reel Chaos gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
NextGen Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,8%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

They killed Kenny

Het spel South Park Reel Chaos is al een oude bekende. Sinds 2013 is het te spelen online. Het spel is gebaseerd op de grappige south park figuurtjes. Het is een spel wat je speelt als traditionele gokmachine maar er zitten ook 4 bonusspellen in verwerkt. De humor verwijst naar actuele gebeurtenissen, waardoor het een uiterst amusant spel is. South Park is natuurlijk een bekende serie op de televisie en heeft daardoor al bijzonder veel bekendheid gekweekt. Het slot van ontwikkelaar Net Entertainment is beschikbaar bij onder andere het online CasinoBuck.

Meerdere bonusspellen en mini games

Het spel heeft meerdere bonusspellen die stuk voor stuk te grappig voor woorden zijn. Het spel Sticky wilds speel je met Stan. Die kotst er flink op los en telkens wanneer hij dat doet komt er een sticky wild op je scherm. Dat is een wild met een teller die aangeeft hoeveel spins deze wild blijft staan. Zorgt Stan voor een flinke hoeveelheid kots, dan heb je veel sticky wilds waardoor je lang goede combinaties kan maken.

Kick the baby

Niet geschikt voor jonge ouders, maar wel voor spelers van de gokkast; kick the baby. Je kan meerdere punten verdienen bij dit spel. Komt op de laatste rol het kick the baby symbool te staan, dan kan je gaan spelen. Je trapt de baby en afhankelijk van de plek waar deze landt krijg je een verdubbelaar of een vast geldbedrag over je winst.

Ga de hippies verjagen

Hippies heb je niet nodig dus die vlieg je aan met de brandblusser. Zorg dat de agent je niet te pakken krijgt. Iedere hippie die je verjaagt is goed voor een bepaald aantal punten. Pas op; hoeveel meer hippies je verjaagt, hoe groter de kans is dat de agent je oppakt. Win je de verdubbelaar in dit spel, dan heb je een steeds hogere winst.

Bescherm Kenny

Het is standaard bij South Park; Kenny krijgt er van langs. Dit moet natuurlijk ook gebeuren in het laatste deel van het spel tenzij jij Kenny goed helpt. Per beurt heb je meerdere mogelijkheden; onder, midden of boven. Je hebt 3 levens in het spel. Beland je onder de schedel dan heb je kans dat Kenny doodgaat wanneer je een foute keuze maakt.

Bediening:
South Park heeft naast de drie bonusspellen ook nog meerdere mini spellen. Je hebt bijvoorbeeld schetende mr Hankey. Dat is een bolus die al schetend voorttrekt over de gokkast. Hij heeft wilds met zich mee die het spel voor jou smeuïg houden. Hij zal minimaal twee keer een scheet laten waabij de scheten veranderen in Wilds. Cartmans Beefcake houdit in dat je op de tweede, derde of vierde rol een vlak van 3 bij 3 Cartman wilds krijgt. Die rolt als een blok van je scherm. Het is zaak dat deze precies in het midden belandt. De laatste is Terence en Phillip. Zij kunnen je hele scherm vol wilds veranderen. Bij goed geplaatste wilds kunnen ze je flink wat winst opleveren.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Respins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €0,50