Scarface logo logo

Scarface gokkast

Scarface gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
NextGen Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,8%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

The world is yours

De films van The Godfather en Scarface zijn wereldberoemd. Acteur Al Pacino weet zich als geen ander op te werken tot drugskoning. Scarface is een slot spel wat is gebaseerd op deze film. Het is een spel wat iedereen weet te fascineren. Wellicht wordt jouw droom om een fortuin te verdienen op een dag ook wel werkelijkheid.

Jouw inzet in het spel

Je speelt dit spel op 20 winlijnen die van links naar rechts verlopen. De langst bereikbare lengte van een winlijn is 5 symbolen. Je kan inzetten met munten met een waarde van 1 tot 50 eurocent. Hoeveel munten jij inzet kies je zelf. Je mag tot 10 munten inzetten bij dit spel. Jouw maximale inzet is dan 100 euro per spin. Je kan in één spin tot wel 60000 munten verdienen. Hoeveel die winst je echt oplevert kan je natuurlijk berekenen aan de hand van de waarde die jij aan die munten had toegekend. Speel je het spel zuinig, dan krijg je een lage winst. Speel je het spel royaal, dan zal jouw winst behoorlijk hoog kunnen zijn. Natuurlijk kan jij ook in alle rust even oefenen en gratis gokken.

De opzet van het spel

Bij dit spel is het de bedoeling dat je per spin zoveel mogelijk winnende combinaties samenstelt. Die combinaties zie je duidelijk vermeld in de wintabel. Daar staat welke symbolen je moet verzamelen en wat de waarde is van een goede combinatie. De waarde van een winlijn hangt af van het symbool.
Het spel maakt gebruik van drie soorten gestapelde wilds. Je ziet de eerste alleen op de tweede rol, de tweede alleen op de derde rol en de derde alleen op de vierde rol. Zo’n stacked wild ziet er anders uit; hij heeft een afmeting van drie vakjes boven elkaar. Er kan dus heel gemakkelijk een hele rol worden ingenomen door alleen maar stacked wilds.

Een nudge spin

Op de tweede rol kan je zomaar de beste vriend van Tony Montana, Manny Ribera zien. Als deze stacked Wild compleet zichtbaar is verandert hij in een nudge wild. Dat houdt in dat deze omlaag getikt wordt terwijl de overige symbolen verder draaien. Je hebt dan meer winstkans. De nudge wild vervangt op dat moment andere symbolen om een winnende lijn te maken.

Start het bonusspel door een stacked wild

Op de middelste rol wordt de wild gespeeld door Tony Montana zelf. Je kan wanneer je hem volledig op het scherm zien naar het bonusspel gaan wat zich afspeelt in zijn villa. Colombianen die de villa bestormen moet je afknallen waarbij het zaak is dat je richt dicht bij de trap. Zo krijg je de hoogste bonus.

Bediening:
Autoplay – de computer zet automatisch in met jouw laatste instellingen en start het spel.
Bet – bepaal de inzet bij een spel en start een spin.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2012

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€1 t/m €10