The Dark Knight Rises logo logo

The Dark Knight Rises gokkast

The Dark Knight Rises gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
NextGen Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Herbeleef één van de beste Batman-films ooit gemaakt met deze online slot: The Dark Knight Rises van Microgaming. Deze online gokkast is uitgebracht in 2013 en biedt de kans om tot 1.780.000 munten te winnen! Net als de meeste Microgaming slots is ook The Dark Knight Rises online te spelen vanaf iedere desktop of Android, iOS en Windows smartphone.

Batman in gevecht met Bane

The Dark Knight Rises is een online slot met 5-rollen, je kunt op 243 manieren een winnende combinatie draaien. Deze slots zijn gebaseerd op de populaire Batman film die uitgebracht is in 2012. Deze online slot is gevuld met filmfragmenten, geanimeerde Batman vs Bane vechtscènes en je ziet ook andere bekende gezichten uit de film. De echte Batman fans zullen zich dan ook prima vermaken op deze gokkast variant. The Dark Knight Rises is de 2e titel uit deze reeks online slots van Microgaming. De muziek komt rechtstreeks uit de film en er zijn zelfs videofragmenten te zien met bekende quotes waardoor dit slot spel echt voelt als een uitbreiding van de film The Dark Knight Rises.

The Dark Knight Rises laat de waarden account saldo, inzet en gewonnen prijzen zien in credits of munten. Selecteer een inzet variërend van €0,30 t/m €75 bij 32Red, je kunt deze inzet veranderen door het aantal munten te wijzigen per lijn (1-5) en de muntwaarde (0,01-0,05). De waarden van de uitbetalingstabel veranderen als de inzet wordt aangepast. Het spel berekend automatisch de geldprijzen die je kunt winnen in verhouding tot het aantal munten per winlijn.

The Dark Knight Rises heeft 14 symbolen met 4 speciale symbolen, zoals het logo van The Dark Knight Rises dit is het Wild symbool. Expanding Wild, Splits Wilds en Scatter bom. The Dark Knight Rises Wild kan de plaats van een gewoon symbool vervangen om een winnende combinatie te vormen. Expanding Wilds komen enkel tevoorschijn op rol drie en nemen dan de gehele rol in beslag. Split Wilds tellen voor 2 Wild symbolen en kunnen combinaties tot wel 6 symbolen vormen. De Scatter bom activeert de gratis spins. The Dark Knight Rises gokkast kent 10 reguliere symbolen, van hoge naar lage waarde zijn dit: Batman, Bane, Selina, Officier Blake, Miranda, commissaris Gordon, aas, koning, vrouw en boer.

De reguliere symbolen betalen van links naar rechts. Draai bijvoorbeeld 3 of meer bijpassende symbolen van The Dark Knight Rises vanaf rol 1 om te winnen. De Scatter bommen kunnen overal verschijnen op de rollen en je hebt er slechts 2 of meer van nodig om te winnen. Meerdere winnende combinaties van verschillende lijnen kunnen bij elkaar worden opgeteld voor één totale geldprijs. Met deze online gokkast kun je tot wel 1.780.000 munten winnen en dat zijn een heleboel euro’s.

Speciale functies

Deze slot heeft een Auto play functie waarmee je 5 tot 500 spelrondes automatisch kunt spelen. Er bestaat ook nog een speciale optie, welke ervoor zorgen dat jij meer spin handmatig kan gaan uitvoeren op deze gokkast. Met de geavanceerde instellingen kun je de Auto play functie laten stoppen als een van tevoren ingevoerd bedrag wordt behaald of overtroffen.

Klik onderin het scherm op de knop ‘Stats‘ om jouw aantal spelrondes, sessie tijd, spins per uur en de 3 hoogste prijzen te bekijken. Tijdens het spelen van The Dark Knight Rises kun je nogmaals op de Spin knop klikken om de rollen direct te laten stoppen.

De bonus features van The Dark Knight Rises

Fight Mode en gratis spins beloningen: Plotseling barst de strijd los tussen Batman en Bane. Wanneer zij op een willekeurig moment op de vuist gaan stijgt het aantal gratis spins samen met de Multiplier. Deze beloningen zijn toegankelijk als de gratis spins worden geactiveerd. Draai 3 of meer Scatter bommen om 10 gratis spins te activeren. Kies voor Bane of Batman. Ieder heeft zo zijn eigen unieke voordelen en voegen een aantal gratis spins en Multipliers toe.

Bane gratis spins: Als je voor Bane kiest krijg je een aantal gratis spins met een Multiplier. Ook activeer je direct een speciale Rolling Reels Feature met Super Stacked Wilds. Met de Rolling Reels feature exploderen de symbolen van een winnende combinatie, er komt weer ruimte vrij voor  andere symbolen. Zo heb je dus nog meer kans om te winnen. Dit gebeurt keer op keer totdat er geen winnende combinaties meer worden gemaakt. Super Stacked Wilds worden pas geactiveerd wanneer ten minste 10 keer in de gratis spins bonusronde hebt gespeeld. Het logo van The Dark Night Rises gokkast verschijnt in de vorm van een gestapeld Wild symbool op de rollen 2 en 4.

Batman gratis spins: Kies je voor Batman dan krijg je een aantal gratis spins en een Multiplier. Speciale features zijn een Extra Wild Blast en Heat Seeking Wilds. Met de Extra Wild Blast kun je ervoor kiezen om een regulier symbool te laten fungeren als een extra Wild tijdens de gratis spins rondes. De Heat Seeking Wilds worden pas actief nadat je ten minste 10 keer deze bonusronde hebt gespeeld. Symbolen op de rollen 2 en 4 veranderen in Split Wilds waarmee de kans enorm toeneemt op winnende combinaties.

Symbool Scramble functie: Deze functie van The Dark Knight Rises gokkast is volledig random en kan na iedere draai weer opnieuw worden geactiveerd. De symbolen veranderen van positie voor een extra kans op prijzen! Deze functie is niet beschikbaar tijdens de gratis spins rondes.

Speel voor de lange termijn

The Dark Night Rises is een online gokkast die zich vooral uitbetaald op de lange termijn. Het basisspel zal waarschijnlijk niet snel grote winsten opleveren, de gratis spins rondes is waar het echte geld ligt! Het is een beetje vervelend dat de speciale Wild functies van Batman en Bane pas gespeeld kunnen worden nadat de gratis spins ronde 10 keer geactiveerd is. Deze slots zijn dus zeker niet voor spelers met gebrek aan geduld. De filmische animaties, gevechtsfuncties, filmfragmenten en het algehele ontwerp zijn alles wat je zou verwachten van een film slot. Fans van Batman zullen genieten van deze sequel, ondanks het ontbreken van een progressieve jackpot.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2013

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Gratis Spins, Scramble Functie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €75