Wild 7 logo

Wild 7 gokkast

Wild 7 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

Van ‘Lucky 7’ naar wilde 7

De knalrode 7 die al eeuwenlang op de rollen van fruitautomaten staat, wordt meestal de ‘Lucky 7’ genoemd, maar in dit spel gaat-ie helemaal wild. Niet alleen de 7 is een oude bekende van de klassieke fruitautomaat, ook de rest van de symbolen brengen je helemaal terug naar de fruitautomaten van vroeger. Deze online gokkast brengt je helemaal terug naar die oude dagen, maar heeft tegelijkertijd genoeg te bieden om ook vandaag de dag nog mee te komen. Toch iets anders proberen, dan raden wij de Arcader gokkast aan.

Joker voor de dubbele winst

Wild 7 geeft je vijf rollen en drie zichtbare posities op iedere rol. Deze vijftien posities in totaal hebben tien winlijnen waarop je de symbolen naar een winst kunt combineren. Deze winlijnen werken alleen van links naar rechts. De wilde 7 in dit spel geldt als joker. Alle andere symbolen kun je combineren met een 7 tot een winnende combinatie. Bovendien gelden combinaties die je maakt met de joker dubbel, zodat je winst met joker twee keer zo groot is als zonder joker.

Deze winst kun je vervolgens inzetten in het gokspel. Hierbij krijg je een omgedraaide spelkaart te zien. De kaart wisselt heel snel van kleur en het is aan jou om te gokken welke kleur de kaart uiteindelijk krijgt. Je kunt hierbij kiezen tussen de hoofdkleuren zwart en rood of de precieze kleuren van het kaartspel (ruiten, harten, schoppen, klaver). Raad je de hoofdkleur goed, dan verdubbel je je winst. Raad je de precieze kleur goed, dan krijg je je inzet maar liefst vier keer terug. Je kunt je inzet bovendien ook halveren, waarbij de andere helft aan je totaalcredits wordt toegevoegd.

Op de rollen is ook een groene ster terug te vinden. Deze ster geldt als ‘scatter’ symbool en hoeft niet op een winlijn te staan om toch te tellen als winst. Vind je drie van die sterren willekeurig verspreid in het speelveld, dan krijg je 20 credits gratis. Voor vier sterren is dat 100 credits en bij vijf sterren zelfs 500 credits. Het hoogste aantal credits dat je op een winlijn kunt halen is 1.000 credits voor vijf 7s op een rijtje.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Juni 2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Scatter Symbols, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

10 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€1 t/m €500