Pillars of Asgard logo logo

Pillars of Asgard gokkast

Pillars of Asgard gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Stakelogic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Het videoslot Pillars of Asgard is een spel uit het assortiment van NextGen Gaming. Deze spelprovider koos voor het gebruik van de zogeheten ‘Reel Rise Feature’. Dit zorgt er automatisch voor dat je op meer dan 200.000 manieren een prijs kan winnen. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de Sticky Wild-symbolen, de Floating Wild Stackes en de onwijs hoge uitbetalingen. NextGen Gaming heeft het niveau duidelijk omhoog geschroefd en gekozen voor een actieve en vermakelijke opzet. Probeer de Pillars of Asgard gokkast onderin de review kosteloos uit.

Uitleg

Zodra je de Pillars of Asgard gokkast opent begin je met 4096 manieren om een prijs te winnen. Je ziet zes rollen en vier rijen staan. De minimale inzet is slechts 25 eurocent per spin, oftewel een cent per credit. Je kan de waarde van de credits verhogen en uitkomen op een maximale inzet van 10 euro per draai.

De normale symbolen op de Pillars of Asgard gokkast keren kleine prijsjes uit. Je kan met een drietal negens een minimale prijs van vijf credits winnen, terwijl je voor zes symbolen van het wapen van Asgaard een prijs van 250 credits kan ontvangen.

De Wild-symbolen op de Pillars of Asgard videoslot zijn al een stuk lucratiever. De Wild-symbolen herbergen namelijk ook een vermenigvuldiger. Je kan een vermenigvuldiger van tussen de 2 en 10 keer cadeau krijgen. Wanneer je zes of meer Wild-symbolen op de rollen ziet verschijnen dan win je sowieso een dikke vermenigvuldiger en maak je kans op de hoofdprijs van 10.000 euro.

Reel Rise Feature op de Pillars of Asgard

De Pillars of Asgard gokkast biedt speler de kans om op maximaal 262.144 manieren een geldprijs te bemachtigen. Dit kan gebeuren wanneer je de Reel Rise Feature weet te activeren. Je hebt hier minimaal een drietal Scatter-symbolen voor nodig op de rollen. Je mag in dat geval 20 keer gratis draaien op de Pillars of Asgard videoslot. De kans dat je een mooie prijs wint gedurende deze feature is bijzonder groot. Je kan er trouwens ook voor kiezen om de Reel Rise Feature te kopen, dan hoef je dus geen Scatter-symbolen te draaien. Echter is de optie wel duur, namelijk 80 keer de inzet.

Conclusie

De Pillars of Asgard gokkast is één van de meest actieve gokkasten van dit moment. Het spel zit boordevol met spannende features. Spelers maken op ieder moment kans op een prachtige uitbetaling en daar draait het allemaal om. Dus wacht niet langer en probeer de Pillars of Asgard videoslot hieronder gratis uit!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

september 2019

Features icon
Features

Bonus, Wild

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 4.096

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €10