Pandoras Box logo logo

Pandoras Box gokkast

Pandoras Box gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
95,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een spel vol magie

Het spel Pandora’s box is al niet meer het nieuwste spel. Het uiterlijk van het beeldscherm bewijst dit ook wel. Vooral aan de indeling van de functies kan je zien dat dit een al wat ouder spel is. Het spel van ontwikkelaar Net Entertainment is één zeer populaire, maar wij raden ook de Twin Spin gokkast zeker aan.

Het basisspel spelen voor beginners en gevorderden

Het basisspel van Pandora speel je in een Grieks thema. De symbolen hebben alles te maken met het oude Griekenland. Je speelt het op een scherm met 5 rollen. Op iedere rol is een drietal symbolen zichtbaar. Doe je een spin in dit spel dan zie je dus 15 symbolen op de wielen van het spel verschijnen. Het is aan jou om winlijnen compleet te maken. Dat houdt in dat jij aaneengesloten rijen van 3 symbolen op een winlijn moet zien te krijgen. Je hebt een maximum van 20 winlijnen waarop je in kan zetten.

Waar het spel Wild wordt

Het spel heeft niet één maar wel twee Wild symbolen. Dat is iets waar je helemaal gelukkig van kan worden. De Wild heeft namelijk meerdere functies. Zo kan de normale Wild ieder willekeurig symbool vervangen om een winnende combinatie te maken. Alleen de Scatter en de Golden Wild kunnen niet worden vervangen. Een gewone Wild heeft ook zijn eigen symboolwaarde en die is niet gering. Een prijs die jij vergaart met behulp van een Wild wordt bovendien vermenigvuldigd. Op rol 3 kan je een gouden Wild verdienen. Die vervangt in principe alle symbolen, behalve de scatter. Kan je met deze golden Wild een prijs verdienen dan wordt jouw prijs verviervoudigd. Dat is goed binnenlopen.

Scatters in het spel en gratis spelen

Scoor jij minimaal twee Scatters op de winlijnen van je spel, dan kan je op zich al een vermenigvuldiging van jouw inzet tijdens die ronde verdienen. Bovendien activeer je met een drietal scatters het gratis spelen gedeelte. Dit is een spel waarbij jij inzet voor rekening van het huis. Je kan gratis spelen verdienen oplopend van 10 tot wel 20 gratis spelen. Heb je op elke rol een scatter staan; dan is de bonus van 30 gratis spelen jouw deel. Win jij tijdens het gratis speelgedeelte, dan komt de winst gewoon jou toe, en deze wordt bovendien met drie vermenigvuldigd.

Jouw inzet bij het spel

Inzetten bij het spel doe je door een muntwaarde te koppelen aan een winlijn. Je kan tot 20 winlijnen instellen om op in te zetten. De munt kan je een waarde geven die oploopt met een volgorde van 1 eurocent, 2 eurocenten, 5 eurocenten, 10 eurocenten, 20 eurocenten, 50 eurocenten en 1 euro. Je kan inzetten op een viertal inzetniveaus. Wanneer je goed kijkt kom je dus op een minimale inzet van 20 eurocent en op een maximale inzet van 80 euro.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Gratis spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €80