mega joker logo logo

Mega Joker gokkast

Mega Joker gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Mega Joker
Start gratis spel
Close icon
mega joker logo
Ontvang bij Mega Joker
Ontvang bij Mega Joker
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
99,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Groot inzetten, groot winnen

Houd jij van groot inzetten bij een spel, dan is het spel Mega Joker wat voor jou. Het is een spel waarbij eigenlijk weinig ruimte is voor de kleine spelers, die kunnen beter terecht op de Starburst gokkast of de Mystery Joker speelautomaat.

Jouw hoge inzet bij het spel

Het Spel Mega Joker is een gokkast. Het is bij een gokkast de bedoeling dat je op een winlijn van het spel een zo goed mogelijke combinatie symbolen probeert te behalen. Dat doe je door de wielen van de gokkast te spinnen en zodoende een zo mooi mogelijke winst te behalen. Je zet in op de winlijnen waarbij je munten gebruikt. De waarde van die munten bepaal je zelf. Gewoonlijk heeft zo’n munt een waarde oplopend vanaf 1 eurocent maar bij dit spel is het anders. Je zet in met munten die je een waarde geeft van 1 of 2 euro. Wanneer je bedenkt dat je 10 winlijnen hebt in het spel houdt dat in dat je in kan zetten met een waarde van 10 tot 100 euro per spel of met een waarde van 20 tot 200 euro per spel. Het is dus, inderdaad, een spel voor de high rollers onder ons.

Wanneer speel je het spel

Instappen bij het spel Mega Joker kan uiteraard op elk gewenst moment. Het viel ons echter op dat enige voorstudie aan te raden is. Je moet namelijk goed kijken wanneer de jackpot voor het laatst gevallen is. Was dat een dag geleden, dan zal de inhoud nog niet zo heel ver zijn opgelopen. Je zal dan wel meespelen voor de normale winsten bij dit spel maar de jackpot zal aan je neus voorbijgaan. Je ziet echter met het uur dat de jackpot toeneemt. Wanneer deze in de buurt van de 10.000 euro komt is het nog geen tijd om in te stappen. De jackpot zal namelijk vallen wanneer de waarde ergens tussen de 20.000 en 30.000 euro ligt. Ongeveer twee tot driemaal per jaar wordt de jackpot afgegeven door een casino; het is dus zaak om te kijken naar de scores. Komt de score dus in de buurt van de 30.000 euro, dan is de kans groot dat deze bijna zal gaan vallen.

Je maakt toch je eigen geluk

Doorgaans met het spelen op een gokkast maak jij je eigen geluk. Bij dit spel is dat echter anders. Je zou het niet verwachten maar de jackpot kan zomaar random vallen. Je hoeft niet eens een winnende combinatie te maken; wanneer het beeld begint te trillen en de alarmbellen gaan rinkelen ben jij de gelukkige eigenaar van de jackpot. Die kans is dus redelijk klein voor jou, maar hij maakt het spelen wel spannend.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2013

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10