Maxiliner Review

Scoort een 8.5 van de 10.

De retro gokkast Maxiliner is weer terug van weggeweest en kan gespeeld worden bij het Omni Slots Casino en Fruits 4 Real. In oktober 2018 werden diverse gokkasten van Simbat uitgebracht, waaronder ook de Club Spinner en de Random Roller. De fruitautomaat Maxiliner is erg simpel en biedt veel overzichtelijkheid. Verwacht bijvoorbeeld ook geen Clubmeter of een kop of munt spelletje. Wel beschikt deze gokkast over een hoog uitbetalingspercentage en een mooie hoofdprijs.

Uitleg

De Maxiliner gokkast zal gespeeld worden op 4 tot 32 winlijnen. De minimale inzet staat op één euro en er kan maximaal twintig euro worden ingezet per spin. De variantie is laag en de hoofdprijs staat op duizend keer de inzet. Bij een maximale inzet kan er dus 20.000 euro worden gewonnen op de Maxiliner. Het theoretisch uitbetalingspercentage staat op een keurige 92,11% en de variantie is laag.

Een credit kent op deze speelautomaat van tien eurocent, maar de minimale inzet staat op tien credits. In dat geval worden er drie rollen en vier winlijnen geactiveerd. Mocht jij met twintig credits spelen dan staan er vier rollen en acht winlijnen voor je klaar. Bij een inzet van veertig credits per draai gaat het om vier rollen en zestien winlijnen.

Geloof het of niet, maar het is zelfs mogelijk om met tachtig credits te gaan draaien. Er worden dan twee sets van vier rollen geactiveerd met in totaal dus 32 winlijnen. Daarnaast kan er ook met een zogeheten ‘High Stake Modus’ worden gespeeld, waarbij de inzet en de potentiële prijzen 2,5 keer zo hoog zullen zijn.

Symbolen

Een groot voordeel van de Maxiliner gokkast is dat het een bijzonder eenvoudig spel is. Driemaal hetzelfde symbool op één van de winlijnen levert al een directe geldprijs op. De fruitsymbolen zoals de kers, citroen, aardbei, druif en pruim kunnen al een winst van tussen de 160 en 400 crredits opleveren. De BAR-symbolen zijn goed voor een prijs tussen den 240 en 400 munten, terwijl het jackpot symbool zomaar tot wel 1000 credits kan opleveren.

Overzichtstabel Maxiliner

Software ontwikkelaar Simbat
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum oktober 2018
Uitbetalingspercentage RTP 92,11%
Volatiliteit / variantie Laag
Features Clubmeter
Rollen / winlijnen 3-4 / 4-32
Min. / Max. inzet €1,00 t/m €20,00

Conclusie

Echte fans van de ouderwetse fruitautomaten raden wij zeker de Maxiliner gokkast aan. De speelautomaat werkt ongeveer hetzelfde als in de speelhal, alleen zal de kans op een mooie prijs vele malen groter zijn.

€100 Gratis Gokbonus

  • High Stakes Modus
  • Speel met twee sets
  • Retro gokkast

Speel Maxiliner gratis!