Lucky Zodiac logo logo

Lucky Zodiac gokkast

Lucky Zodiac gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
YGGDRASIL
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een online gokkast met toekomst

Als jij altijd benieuwd bent naar jouw horoscoop en het geluk dat je deze week kunt verwachten, is Lucky Zodiac de perfecte online gokkast voor jou. In dit spel staan de verschillende sterrenbeelden centraal. Naast de twaalf sterrenbeelden is er een mysterieuze man met een glazen bol die je indringend aankijkt. Welke fortuinen jou te wachten staan blijf een vraag, maar het is wel duidelijk dat gokken met Lucky Zodiac een unieke ervaring in het universum zal zijn.

Alle twaalf de sterrenbeelden en de zon

Lucky Zodiac heeft vijf rollen met drie rijen, zodat er in totaal vijftien posities in het speelveld staan. Er zijn maar liefst veertien verschillende symbolen die je op tien winlijnen kunt combineren tot een winst. Natuurlijk zijn alle twaalf de sterrenbeelden aanwezig, maar ook de mysterieuze man die jouw toekomst kan zien en de zon, die alle sterrenbeelden verbindt en daarom als joker dienstdoet. Krijg je drie zonnen tegelijkertijd, dan ziet je toekomst er nog zonniger uit met het bonusspel.

Zoals veel andere spellen van maker Amatic heeft Lucky Zodiac ook een gokspel. Hierbij kun je een winst uit het basisspel inzetten om die winst te verdubbelen of te verviervoudigen. Het gokspel werkt bijzonder simpel, maar kan van een kleine winst al snel een groter bedrag maken. In het midden van het scherm ligt een spelkaart en aan beide kanten van de kaart heb je drie verschillende keuzes. Links kun je kiezen uit de kleur rood, of de kaartkleuren ruiten en harten. Aan de rechterkant vind je de zwarte kleuren. Kies je rood of zwart, dan maak je kans om je winst te verdubbelen. Kies je een specifieke kleur, dan kun je je winst verviervoudigen.

Het bonusspel en de hoogste winst

Het bonusspel geeft je tien gratis beurten. Tijdens deze gratis beurten kun je ook nog extra gratis beurten winnen, zodat je nog langer door kunt gaan. Het beste symbool om hier te krijgen is (net als in het basisspel) de zon. Met vijf zonnetjes bedraagt je winst maar liefst 2.000 keer je inzet per winlijn. Ook krijg je met vijf zonnen je andere winst tien keer vermenigvuldigt, zodat je uiteindelijke winst nog hoger zal liggen.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2017

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10