Evolution logo logo

Evolution gokkast

Evolution gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het ontstaan van het leven

Als we de evolutieleer moeten geloven stammen we in zekere zin allemaal af van de apen. Voor die apen waren er nog heel andere schepsels, waarvan de ene er nog belachelijker uitzag dan de andere. Over die schepsels gaat het spel Evolution van Netent. Het is een spel wat je speelt tegen de achtergrond van een zompig moeras. Jij kan altijd even gratis gokken om te zien of het spel wel bij je past.

Het uiterlijk van het spel

Het spel Evolution speel je op 25 winlijnen. Die komen voor op een scherm wat 5 rollen van ieder 3 rijen symbolen bevat. Er komen meerdere diersymbolen op voor, en daarnaast tref je de bekende kaartsymbolen 10, J, Q, K en A aan. Dit zijn de symbolen met de laagste waarde; de dierenplaatjes hebben de hoogste waarde. Er zijn ook speciale symbolen die een extraatje kunnen bieden. We hebben het over de Wilds en de Scatters. Wilds zijn de symbolen die je kan gebruiken om een winnende combinatie mee te maken. Ze kunnen namelijk ieder willekeurig symbool, behalve de scatter, vervangen om een winnende rij te maken. De Scatter daarentegen is het symbool wat jou een free spin bezorgt. Heb je twee free spin symbolen op je rijen staan, dan wordt jouw winst verdubbeld. Heb je drie free spin symbolen, dan wordt je inzet vermenigvuldigd met 4, en je krijgt tegelijk 10 free spins. Heb je vier free spin symbolen, dan wordt jouw inzet vermenigvuldigd met 20 en je krijgt 15 free spins.

Jouw winst bij het spel evolution

Op je scherm staat een winschema vermeld. In dat winschema staan de symbolen vermeld die op de rollen van jouw gokkast kunnen voorkomen. Het aantal gelijke symbolen wat je op de wielen van je spel moet krijgen om een winst te maken staat erop, maar je ziet ook de winst die daarbij hoort. Die winst is doorgaans aangegeven in de vorm van een aantal munten, en dat is nou net de clou bij een gokkast. Jij moet durven om een wat hogere inzet te doen. Dan weet je namelijk zeker dat je ook een hoger bedrag zal winnen. De inzet doe je per winlijn. Je kan minimaal 1 eurocent per winlijn inzetten wat bij 20 winlijnen inhoudt dat je met minstens 20 eurocent, maar met maximaal 100 euro per spin inzet bij het betrouwbare Casino Euro.

Bediening:

Bij dit spel is het zaak dat jij zo tactisch mogelijk inzet. Je hebt 25 winlijnen tot je beschikking, en je speelt het spel met credits. Je kan inzetten met een credit met een waarde van 1 cent, maar ook met 2 cent, 5 cent, 10 eurocent, 20 eurocent, en als laatste 50 eurocent. Je speelt het spel dan ook met een minimum van 25 eurocent. Je kan echter inzetten met meerdere credits per winlijn tegelijk waardoor je een maximale inzet van 125 euro kan doen per spin. Dat is niet direct iets waar je als beginnende speler aan moet denken, maar voor diegenen die graag hoog inzetten met de grootste kans op een hoge winst is het een heel lucratief spel. Hoeveel je kan winnen kan je aflezen in de wintabel bij het spel. Je ziet hierin alle symbolen staan die er in het spel voorkomen, inclusief de Wilds en Scatters. Naast ieder symbool staat de waarde van het symbool en het aantal wat je naast elkaar op je winlijnen kan krijgen. Bij elk aantal hoort een waarde in de vorm van credits. Hoeveel meer je credits waard waren toen je ging inzetten, hoeveel meer winst jij zal kunnen maken bij dit spel.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125