jackpot 6000 logo logo

Jackpot 6000 gokkast

Jackpot 6000 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
98,9%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Op jacht naar de winst

Het spel Jackpot 6000 is een heel klassiek videospel. Het heeft geen thema wat is herleid van een stripverhaal of een historisch persoon. Het thema is gewoon dat van de originele gokkast; fruit in al zijn varianten op de rollen van het spel. Er zit een extraatje in verwerkt wat dit spel voor spelers uiterst interessant maakt.

Het uiterlijk van het spel

Het spel Jackpot 2000 is duidelijk een afgeleide variant van de traditionele gokkast. Dat speelt heerlijk. De symbolen op de wielen voelen vertrouwd en zelfs de achtergrond geluiden klinken nog net als toen. Je speelt het spel op 5 winlijnen waarbij je gebruik maakt van 5 rollen. Op elke rol zijn 3 symbolen zichtbaar. De winlijnen staan aangegeven op het winschema. Jij speelt het spel met de bekende fruitsymbolen en daarnaast heb je een leuke extra feature tot je beschikking, die geleend lijkt te zijn van een andere producent; kop of munt.

Jouw inzet bij het spel

Inzetten bij het spel is een redelijk goedkope aangelegenheid. Je zet in per winlijn maar je moet uiteraard wel op alle 5 de winlijnen inzetten. Je kan inzetten in de vorm van munten. Daarbij bepaal je zelf de waarde van een munt. Je kan – in tegenstelling tot bij andere spellen – inzetten met 10 of 20 cent. Daarnaast kan je inzetten met meerdere munten tot een totaal van twee euro. Het spel is daardoor geschikt voor spelers die graag klein inzetten; de high rollers onder ons zullen dit spel minachtend links laten liggen. Spelers kunnen op deze online slot veilig en legaal online gokken bij vergunde online casino’s.

De jackpot of niet

Het spel heeft enkel de basismodus maar dit is dan ook gelijk de Supermeter. Je speelt het spel volgens het winschema. Wanneer je de eerste winst hebt gemaakt krijg je de keuze tussen kop of munt, of de supermeter. Hoe dan ook, je komt er waarschijnlijk met een interessante winst vanaf.

Het kop of munt spel

Het kop of munt spel is een spel in de vorm van een toss. Jouw winst wordt genomen en ingezet bij het spel. Vervolgens volgt de toss. Heb jij de uitslag goed voorspeld, dan zal jouw winst worden verdubbeld. Heb je de uitslag echter fout voorspeld, dan gaat jouw winst helaas weer verloren. Je hebt bij een goede voorspelling de mogelijkheid om je winst nogmaals te verdubbelen. Dat gaat door tot het moment waarop je de uitslag fout voorspelt. Je kan ook kiezen voor overboeken naar de supermeter of winst uitkeren.

De Supermeter

De Supermeter is de andere naam voor de Jackpot. Met dit spel speel je dus voor de jackpot van 6000 munten. Je kan op deze manier je inzet verdubbelen, en zodoende de jackpot proberen te winnen. Met twee jokers op de rollen verdien je een grote prijs. Je kan een verrassingsprijs tussen de 10 en 6000 munten winnen. Tactiek is hierbij dus het sleutelwoord.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

december 2014

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€1 t/m €10