Golden Book logo logo

Golden Book gokkast

Golden Book gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een luxe leventje in een Indiaas paleis

Golden Book is een online gokkast in een Indiase sfeer. Een gesluierde prinses met doordringende groene ogen en een knappe prins kijken je aan vanuit een fraai gedecoreerd speelveld. Over de rollen verschijnen allerlei symbolen die doen denken aan de luxe van een leventje in een Indiaas paleis. Je eigen kansen op een dergelijk leventje lijken ook goed te zitten, want Golden Book biedt maar liefst 576 winlijnen waarop je de verschillende symbolen kunt combineren. Andere gokkasten met een Aziatisch tintje zijn de Koi Princess en de Toki Time.

Bijzondere rollen voor bijzonder veel winlijnen

Het eerste dat je ziet als je Golden Book gaat spelen, is de bijzondere rollen. Er zijn vijf rollen in het spel, maar niet iedere rol is hetzelfde. De eerste, derde en vijfde rol hebben ieder vier posities. De tweede en vierde rol hebben ieder drie posities. Door deze diagonale indeling ontstaan allerlei winlijnen die je naar hartenlust kunt vullen met winnende combinaties.

Behalve de gesluierde prinses en haar mannelijke tegenhanger vinden we ook andere symbolen uit de Indiase monarchie terug. Zo is er bijvoorbeeld een tijger, een paleis en een speedboot. Verder zijn de rollen aangevuld met symbolen die we kennen uit het klassieke kaartspel.

Nadat je hebt gewonnen, kun je ervoor kiezen om het gokspel te spelen. Hierin kies je een kleur van een omgedraaide kaart. Kies je tussen rood of zwart, dan maak je kans om je winst te verdubbelen. Om met iets meer risico te spelen, kun je de precieze kleur van de kaart gokken. Heb je dat goed, dan verviervoudigt je winst. Nadat je in het gokspel hebt gewonnen, kun je ervoor kiezen om door te spelen of je (nu hogere) winst weer in te zetten. Ook kun je opnieuw bepalen of je de helft van je inzet aan je credits wil toevoegen.

Het gouden boek waar dit spel naar is vernoemd geeft je vijfhonderd keer de inleg per winlijn terug als je vijf symbolen op een winlijn weet te zetten. Tegelijkertijd geven drie van deze boeken je ook toegang tot het bonusspel, waarbij je tien gratis beurten krijgt. Krijg je tijdens deze beurten nog een gouden boek in beeld, dan krijg je een extra beurt.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2010

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 576

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10