Grand Tiger logo logo

Grand Tiger gokkast

Grand Tiger gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

Meer dan genoeg kansen om te winnen

Grand Tiger is een online gokkast in een Chinees jasje. De grote tijger die aan dit spel zijn naam geeft, staat centraal op de rollen, die tegen een dieprode achtergrond met goud zijn versierd. Hoewel het spel er niet uitziet als de meeste gokkasten, is het gokken met Grand Tiger niet ingewikkeld. Naast de gewone spelopties zijn ook de speciale functies die je kent van online videogokkasten ook aanwezig, waardoor er meer dan genoeg kansen zijn om goed te winnen met Grand Tiger.

Ongewoon uiterlijk in een Chinese setting

Met Grand Tiger speel je op vijf rollen. In plaats van de gewone rollen die allemaal hetzelfde zijn, heeft Grand Tiger wisselende rollen, waarbij de middelste rol het grootst is met vijf posities en de rollen steeds kleiner worden. De eerste en laatste rol hebben zo ieder drie posities terwijl de tweede en vierde rol vier posities hebben. Dit ongewone uiterlijk geeft je maar liefst 720 verschillende winlijnen, zodat de kans op winst altijd op de loer ligt.

Een winst kun je bovendien nog inzetten in het gokspel. Hierbij ligt een spelkaart omgedraaid en is het aan jou om te gokken welke kleur deze kaart is. Kies je hierbij voor rood of zwart, dan wordt je winst verdubbeld als je het goed hebt. Kies je voor een specifieke kleur, dan krijg je zelfs vier keer je winst terug. Je kunt ook gokken met de helft van je winst en de andere helft wordt dan teruggestort in je credits.

Tijger over de hele rol

De tijger in dit spel kom je op twee manieren tegen: allereerst in een met goud ingelegd symbool dat je 100 keer je inleg per winlijn uitbetaald en ten tweede als joker die over de hele rol verspreid tevoorschijn komt. Je vindt deze joker op de middelste drie rollen, waarbij de middelste joker dus het grootst is.
Ook zijn er bonussymbolen verspreid over de rollen. Krijg je drie van deze bonussen, dan krijg je twintig credits en tien gratis beurten. Alle winst die je haalt in deze beurten worden bij elkaar opgeteld en als één winst berekend. Die winst kun je ook weer inzetten in het gokspel, of toevoegen aan je totaal.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2016

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 720

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10