Football Gladiators logo logo

Football Gladiators gokkast

Football Gladiators gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Stakelogic
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Laag

Topvoetballers tegen mutantenmonsters in het Colosseum

In de online gokkast Football Gladiators kies je één van vier topvoetballers om als gladiator een ouderwetse Romeinse arena in te gaan. Maar in plaats van tegenstanders die net iets minder goed kunnen voetballen, staan de vier spelers tegenover gemuteerde monsters. Om die monsters te verslaan, moet je eerst het gewone speelveld overwinnen. Zoals altijd met gokken draait het ook in Football Gladiators maar om één ding: winnen. Maar nu is het een strijd om leven of dood. Een ander bekend voetbalslot is Football: Champions Cup.

Bombastische vormgeving en katachtige handlangers

Na een indrukwekkende video introductie waarin de wedstrijd op een bombastische manier wordt aangekondigd, kies je één van de vier spelers. Je hebt de keuze tussen Andrea Pirlo, Robin van Persie, Rio Ferdinand of Toni Kroos. Iedere speler komt met z’n eigen katachtige handlanger en eigen jokers, maar speltechnisch gezien zijn er geen echte verschillen tussen de spelers.

De symbolen zijn trouw aan de Romeinse stijl van het spel en hebben mozaïekpatronen, Romeinse schilden en helmen en jokers die de speler voorstellen die je hebt gekozen. De jokers nemen drie posities in, dus kunnen de hele rol vullen. Er zijn vijf rollen in het spel, met een Colosseumsymbool op de tweede en vierde rol.

Het basisspel werkt grofweg hetzelfde als ieder andere videogokkast. Als je drie symbolen of meer op één van de vijfentwintig winlijnen zet, krijg je een winst uitgekeerd. De speler die je hebt gekozen kan ieder ander symbool vervangen, dus hierbij kan het uitstekend uitkomen dat de speler maximaal drie plekken op een rol inneemt.

Romeinse spelen met topatleten

Krijg je een Colosseumsymbool op de tweede en vierde rol, dan heb je de keuze uit één van de twee arena’s. Afhankelijk van welk symbool je selecteert, verandert het scherm in een paardenrace of een rechtstreeks gevecht tussen de voetballers en een monster dat je zelf selecteert. Hoe moeilijker het monster te verslaan is, hoe hoger je mogelijke winst. Het vechtspel werkt vrij simpel. Je kiest één van vier plekken om het monster te slaan en herhaalt dit voor iedere voetballer. Is je klap raak, dan krijg je een aantal punten toegekend. Zijn je klappen het monster teveel, dan worden je punten vermenigvuldigt.

Het racespel zal de gevorderde speler bekender voorkomen. Hierbij krijg je een aantal gratis beurten, waarin je zoveel mogelijk geld bij elkaar probeert te verzamelen. Afhankelijk van het aantal rondes dat je hebt gekozen, wordt je winst daarna vermenigvuldigt.

Afgezien van de bonusspelen zijn de voetbaljokers de hoogste winst. Bij vijf van je jokers op een winlijn krijg je maar liefst 1.000 keer je inleg terug. Je kunt je inleg per winlijn aanpassen van één tot vier, waardoor je maximale winst dus 4.000 punten is.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2016

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €50