logo

Billy's Game gokkast

Billy's Game gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Urenlang vermaak in de retro slot Billy’s Game

Als je gek bent op de retro stijl online casino slot spelen, dan moet je zeker eens Billy’s Game uitproberen. Er bestaan tegenwoordig bijzonder veel slot spellen en de makers doen telkens weer hun best om met unieke, nog niet eerder bedachte thema’s op de proppen te komen. Dan is het soms wel prettig als een slot spel weer eens lekker eenvoudig en retro is.

Billy’s Game is zo’n fijn retro slot spel waarbij je de simpele oude tijden kunt herleven en je ook urenlang vermaak kunt geven. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Billy’s Game, ontworpen door de Amatic studio, een eerbetoon is aan de plek waar het voor de slot games allemaal is begonnen. Maar uiteraard kun je van Billy’s Game ook een aantal verrassende wendingen verwachten die het spel juist zo interessant zullen maken. Hetzelfde geldt overigens voor de DJ Wild gokkast!

Welke eigenschappen maken Billy’s Game uniek?

In het slot spel Billy’s Game krijg je als speler een bijzonder simpele spel omgeving voorgeschoteld. Dus verwacht van dit spel geen ingewikkelde animaties of visuele effecten. Billy’s Game gaat terug naar de essentie en gaat gewoon over het draaien van de wielen zonder al te veel poespas daar om heen. Zo zien we het graag. In de achtergrond van Billy’s Game zie je een groene speelmat met daarom een print van speelkaarten. De wielen zweven bovenop deze achtergrond. Naast de basale onderdelen van het spel, vind je in Billy’s Game ook wat ruimte aan de onderkant van het scherm voor de knoppen waarmee jij het spel kan bedienen. De simpele look van Billy’s Game is anders dan de uitgebreidere slot spellen die tegenwoordig op de markt komen. Daarom zullen sommige spelers juist erg houden van Billy’s Game terwijl anderen het misschien toch iets te eenvoudig vinden qua design.

De regels die horen bij Billy’s Game

De spelregels van Billy’s Game zijn, net zoals het speldesign, simpel en recht door zee. Het spel houdt zich aan de klassieke slot regels en biedt daarin niet al te veel mogelijkheden om het aan te passen voor de spelers. In tegenstelling tot vele andere slot games, die meestal beschikken over vijf rijen aan symbolen, beschikt Billy’s Game er slechts over drie. Nadat je een winnende combinatie hebt gescoord in de rijen, kun je ervoor kiezen om je winst te verdubbelen. Om dit voor elkaar te krijgen moet je de kleur van een verstopte kaart raden.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 27

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10