Big Bad Wolf logo logo

Big Bad Wolf gokkast

Big Bad Wolf gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
97,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De slot Big Bad Wolf is door de Zweedse game studio Quickspin ontwikkeld. Het spel is dicht bij de bron van het sprookje gebleven. Je kent vast en zeker het verhaal van de grote boze wolf en de drie biggetjes nog wel. De ontwikkelaar heeft dit bekende sprookje als basis gebruikt voor deze leuke en spannende online slot. De symbolen zijn de drie biggen, uiteraard de grote boze wolf, bijenkorven en andere items die met het thema te maken hebben. Het draait om de drie biggetjes die in drie verschillende huizen wonen. Het is de bedoeling dat jij als de wolf hun huizen plat blaast. De biggen geven zich echter niet zo snel gewonnen. Big Bad Wolf is eenvoudig te spelen en de Swooping Reels in combinatie met de Wilds geven deze online slots wat extra tempo. De symbolen vallen als losse blokken naar beneden in plaats van de standaard opzet met een draaiende rol. Kortom, spanning en sensatie voeren de boventoon op de Big Bad Wolf gokkast. Er gebeurt van alles op deze slot, waardoor je het ontbreken van een grote jackpot eigenlijk niet mist.

Een mooi design

Het design van Big Bad Wolf is een lust voor het oog. De huizen van de varkentjes zijn met oog voor detail ontworpen. Zodra je het spel start, zie je het eerste huisje van stro waarin één van de biggen woont. Wanneer het je lukt als boze wolf deze omver te blazen, ga je door naar het houten huis. Gaat deze ook plat, dan volgt nog het stenen huis. Deze slot is echt leuk om naar te kijken, alle details zijn goed verzorgd. Soms lijkt het alsof je kijkt naar een Pixar animatiefilm. De symbolen van deze online slot bestaan uit de paars, groen en blauwe biggen, een goed geklede wolf, een bijenkorf en een knuffelvarken. Daarnaast vind je op deze slots ook standaardsymbolen, zoals de 10 tot en met de aas. Het leuke aan Big Bad Wolf is ook dat de symbolen niet uitgevoerd zijn als rollen, maar als blokken naar beneden vallen, vergelijkbaar met de populaire slot Gonzo’s Quest van NetEnt. Over de soundtrack van Big Bad Wolf zijn de meningen verdeeld. Ervaar zelf wat jij ervan vindt.

De speelervaring van Big Bad Wolf

De Big Bad Wolf gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en 25 winlijnen. Deze online slot is eenvoudig te spelen, aangezien het geen ingewikkelde functies heeft. Feitelijk spreken alle knoppen voor zich. Standaard speel je altijd met alle 25 winlijnen. Je kunt eenvoudig je totale inzethoogte kiezen. Minimuminzet is €0,25 tot maximaal €100. Heb je de inzethoogte ingesteld, dan kan je via de spin knop de rollen laten draaien of kiezen voor de Auto play functie. Bij deze laatste functie kun je tussen de 10 en 1.000 speelrondes instellen. Je zal dus zien dat je niet met draaiende rollen te maken hebt als je gaat spelen. Alle winnende combinaties waaien weg, waardoor er weer ruimte ontstaat voor nieuwe symbolen. Je maakt dan kennis met de zogenaamde Swooping Reels Feature, want met deze nieuwe symbolen kun je weer geldprijzen winnen. Het proces herhaalt zich en je kunt winst na winst behalen. Het houdt pas op zodra er geen winnende combinaties meer verschijnen.

Bonus feature ‘Pigs turn Wild’ & gratis spins

Big Bad Wolf heeft een spannende bonusfunctie die door Quickspin ‘Pigs turn Wild’  wordt genoemd. De biggen in deze slot zijn namelijk de extra Wilds. Heb je 2 keer achter elkaar een winnende combinatie, dan verandert big 1 in een extra Wild. De 2e big wordt tevens joker als je 4 keer achter elkaar winnende combinaties op de rollen weet te draaien en bij 6 win-combinaties wordt ook de 3e big een Wild. Deze bonus feature kan behoorlijk spannend zijn, want met een beetje geluk kom je terecht in een lange reeks waarin steeds meer symbolen Wilds worden en waardoor je prijs na prijs gaat winnen. Naast deze extra Wild, heeft deze online slot ook een normale Wild. Dit is de honingraat. Deze kan alle symbolen vervangen, met uitzondering van de wolf. Deze laatste kan je gratis spins bezorgen op deze online gokkast. Wanneer je namelijk 3 grote bozen wolven weet te draaien, blaast de wolf het huisje van stro plat en ontvang je 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins ronde komt er op de laatste rol een symbool van een volle maan. Draai je hierna 3 volle manen, dan wordt de ‘Blowing Down The House’ Feature geactiveerd en blaast de wolf het houten huisje omver. Je ontvangt dan nog eens 2 extra gratis spins. Vervolgens richt de wolf zijn pijlen op het stenen huis. Verzamel je opnieuw 3 manen, dan wordt het stenen huis omvergeblazen en krijg je 2 extra gratis spins én een x2 Multiplier op alle resterende winsten, dus 2x kassa!

Conclusie

Met Big Bad Wolf realiseert Quickspin weer waar ze voor staan, het maken van hele vermakelijke online slots. Een prachtig design en leuke features. Deze Big Bad Wolf gokkast heeft helaas geen grote jackpot, er zijn wel vele andere leuke geldprijzen te winnen. Zelfs met een laag speelbudget geniet je van urenlang speelplezier. Big Bad Wolf is inmiddels al een grote hit in veel online casino’s. Als je begint met spelen zal je merken waarom!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €100

Ster icon
Hoofdprijs

1200