3 Hit Pay logo logo

3 Hit Pay gokkast

3 Hit Pay gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij 3 Hit Pay
Start gratis spel
Close icon
3 Hit Pay logo
Ontvang bij 3 Hit Pay
Ontvang bij 3 Hit Pay
Software ontwikkelaar Logo software
iSoftbet
Uitbetalingspercentage RTP
95,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De speelautomaat 3 Hit Pay is een uniek spel uit het assortiment van iSoftBet. Deze gokkast kent een klassieke opzet en een ouderwetse werking. Met een kleine inzet is het al mogelijk om een torenhoge geldprijs in de wacht te slepen. De hoofdprijs staat namelijk op maar liefst 10.800 euro. Durf jij de gok aan? Speel dan gratis mee onderin de review!

Uitleg

Er zal op de 3 Hit Pay gokkast worden gespeeld met drie rollen en een drietal rijen. Er zijn ook maar drie winlijnen en deze staan vast. Voordeel, winnende combinaties worden vanaf beide kanten toegekend. Er dient per draai minimaal één cent ingezet te worden en de maximale inzet staat op slechts één euro. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 95,41% en de variantie is medium.

Symbolen

De ouderwetse symbolen zoals de kers, de BAR en de zeven komen natuurlijk langs op de rollen. Het zijn echter de rode zevens die het meeste geld kunnen opleveren, driemaal deze afbeelding op een winlijn en jij kan zomaar ruim tienduizend euro rijker zijn. De overige zevens betalen maximaal acht euro uit bij de maximale inzet van één euro. De rest van de afbeeldingen zijn goed voor maximale prijzen van tussen de 20 en 400 munten.

Conclusie

Verwacht geen spannende bonusrondes, gratis spins of Wild-symbolen op de 3 Hit Pay gokkast. Het is namelijk een klassiek spel. Deze retro gokkast is eenvoudig en effectief. Ondanks dat alles kan jij alsnog een fantastische hoofdprijs winnen en daar draait het allemaal om. Voor een ouderwetse speelervaring raden wij iedereen dan ook deze speelautomaat aan. Wil je liever een andere klassieker uitproberen? Speel dan gratis mee op de Wild 7 gokkast of de Simply Wild speelautomaat.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2010

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 3

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,09 t/m €9