Victorious logo logo

Victorious gokkast

Victorious gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,9%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het leven van een gladiator

Als je kijkt naar personages uit het verleden is de gladiator er één die tot de verbeelding spreekt. Ze trokken volle arena’s in hun strijd tegen elkaar. Deze strijd lijkt te zijn gestreden maar hij komt terug. Op jouw beeldscherm in de vorm van een online gokkast.

Een systeem wat vernieuwend is

Zo’n rijke traditie als het thema heeft; zo vernieuwend is het systeem waarmee je dit spel speelt. Je speelt het namelijk niet met winlijnen. Dit systeem is zo te zien alweer gedateerd. Je speelt het spel op de bekende 5 wielen met ieder 3 symbolen maar daarmee houdt de gelijkenis met andere spellen wel op. Het is de bedoeling bij dit spel dat je winst maakt via winmanieren. Dat is een andere manier van punten tellen die erop neerkomt dat jouw winnende combinaties in een lijn maar ook gewoon kriskras over het scherm verspreid mogen staan. In de wintabel op je scherm vind je alle informatie over de winmanieren en er wordt ook vermeld welke combinaties jou een winst zullen opleveren. Je vindt er ook terug hoe hoog die winst dan precies is. Dat is trouwens iets wat je wel zelf voor een groot gedeelte bepaalt.

Hoe jij je eigen geluk maakt bij dit spel

Victorious is een gokkast waarbij jij je eigen geluk maakt. Dat komt aardig overeen met de gladiatoren voor wie het bij ieder gevecht erop of eronder was. Jouw inzet bepaalt hoe hoog jouw winst zal gaan worden. Je kan natuurlijk heel zuinigjes gaan inzetten met een creditwaarde van 1 eurocent, maar het gevolg zal zijn dat jouw winst uiterst laag zal zijn. Durf je het aan om met een creditwaarde van bijvoorbeeld 10, 20 of 50 cent te spelen, dan zal jouw winst ook vele malen hoger zijn. Je moet goed zaaien om goed te oogsten. Legaal online gokken met geld kan op dit slot kan bij online casino’s met een Nederlandse vergunning.

Scoren met het Wild symbool of de Scatter

De symbolen die je op de wielen tegenkomt hebben allemaal een aardige waarde, maar de Wild en de Scatter hebben de hoogste waardes in het geheel. De Wild is een symbool wat fungeert als een joker. Dat houdt in dat hij in staat is om ieder ander willekeurig symbool te vervangen bij het aanvullen van een winmanier. Dan is daar ook de Scatter. Die kan je het beste in drievoud op de wielen van je gokkast krijgen. Alleen op deze manier is de Scatter ertoe in staat om jou free spins te bezorgen. Op die manier kan jij gratis spelen terwijl de winsten wel worden bijgeschreven op jouw winmeter. Speel je met de free spins, dan worden je winsten bovendien vermenigvuldigd. Dat loopt zo door tot je een keer geen winst maakt of tot het moment waarop je free spins op zijn.

De bediening van het spel

Spin – start het spel
Autoplay – speel het spel automatisch
Max Bet – de computer zet op het hoogst haalbare niveau in
Bet – wat is het aantal munten wat je inzet
Coin Value – Wat is de waarde van de munten die je inzet

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2011

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125