Turn Your Fortune Review

Scoort een 9.2 van de 10.

Het Turn Your Fortune video slot werd door Net Entertainment begin 2019 uitgebracht. Deze moderne gokkast beschikt over een prachtig thema, bijzondere features en is gemakkelijk te spelen. Virtueel gezien is het één van de betere spellen uit het assortiment van deze befaamde ontwikkelaar. Daarnaast kan elke speler kans maken op de hoofdprijs van 400.000 euro. Gratis oefenen kan altijd, bijvoorbeeld onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Turn Your Fortune gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met vier rijen. De ouderwetse Franse stijl zal direct opvallen en is goed uitgewerkt. Er dient minimaal twintig eurocent ingezet te worden en de maximale inzet staat op tweehonderd euro per draai. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,23% en de variantie is medium.

Symbolen

Qua symbolen komen er zes soorten dieren voorbij op de rollen en enkele kaartsymbolen. Alle dieren zijn premium en betalen de hoogste geldbedragen uit, namelijk tussen de zestig en tweehonderd munten. De kaartsymbolen kunnen goed zijn voor maximaal veertig munten.

Gratis spins

Als jij minimaal drie Scatter-symbolen op de rollen weet te krijgen dan zal de gratis spins modus worden geactiveerd. Allereerst verschijnt er een rad vol met prijzen op jouw speelscherm. Er zal bepaald worden met hoeveel gratis spins je mag spelen, welk spaarsymbool zal gelden en of je misschien wel een upgrade wint. Tijdens de gratis spins liggen de grote prijzen voor het oprapen en maak je kans op tweeduizend meer de inzet.

Fortune Re-Spins

Mocht je geen drie maar twee Scatter-symbolen op de rollen krijgen, geen ramp want dan is het tijd voor de Fortune Re-Spins Feature. Alle winnende symbolen zullen bevriezen en jij ontvangt meteen een gratis Re-Spin. Bij elke Re-Spin is het zaak om nieuwe symbolen op de speelrollen te krijgen, want dan mag je nogmaals gratis draaien. Elke keer als dat zal gebeuren zal je ook sparen voor vermenigvuldigers, waarmee er in korte tijd veel prijzengeld gewonnen kan worden.

Overzichtstabel Turn Your Fortune

Software ontwikkelaar NetEnt
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum januari 2019
Uitbetalingspercentage RTP 96,24%
Volatiliteit / variantie Medium
Features Re-Spins, Gratis Spins, Vermenigvuldigers
Rollen / winlijnen 5 / 40
Min. / Max. inzet €0,20 t/m €200

Conclusie

Net Entertainment was er snel bij in 2019 en bracht deze geweldige gokkast meteen uit. Het design is goed uitgewerkt en ook de features zorgen voor veel speelplezier. De kans op een gigantische geldprijs is aanwezig en zorgt voor veel spanning. Bekijk hier ook de Butterfly Staxx gokkast van NetEnt.

€100 Gratis Gokbonus

  • Win tot 400.000 euro
  • Medium variantie
  • Nieuwste release in 2019

Speel Turn Your Fortune gratis!