Strolling Staxx logo logo

Strolling Staxx gokkast

Strolling Staxx gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Strolling Staxx
Start gratis spel
Close icon
Strolling Staxx logo
Ontvang bij Strolling Staxx
Ontvang bij Strolling Staxx
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De gokkast Strolling Staxx: Cubic Fruits werd in begin 2019 uitgebracht door Net Entertainment. Deze speelautomaat was de tweede release van de ontwikkelaar in het nieuwe jaar. Alle symbolen zijn vierkant, waaronder de fruitsymbolen en de kaartsymbolen. Er is één bonus feature te vinden op de Strolling Staxx, maar deze kan ook vaak genoeg langskomen tijdens het spelen. Onderin de review kan er gratis worden gespeeld!

Uitleg

Er zal op de Strolling Staxx gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn tien winlijnen te vinden op de rollen. De minimale inzet is tien eurocent per spin en er kan tot maximaal 200 euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,98% en de variantie is medium. Zonder de bonus bet zal het percentage ietsje lager uitvallen.

Als je besluit om de bonus bet te activeren, dan zal je een extra winstkans krijgen wanneer de Strolling Staxx feature van kracht is. De kans op betere symbolen is groter, wat dan ook automatisch zal zorgen voor hogere uitbetalingen.

Symbolen

Er komen veel verschillende fruitsymbolen voorbij op de speelrollen, waarvan de meloen het meest lucratief is met een potentiele prijs van 500 munten. De overige stukken fruit betalen maximaal 150 munten uit. Het is mogelijk dat sommige symbolen als ‘Mega-symbool’ op de rollen verschijnen en voor een hogere winstkans zullen zorgen. Het Wild-symbool kan andere symbolen vervangen en daardoor voor een geldprijs zorgen. Vijf Wild-symbolen op een winlijn levert ook nog eens 500 munten op. Als je hele speelscherm vol zal staan met Wild-symbolen dan krijg je zelfs 5000 munten.

Strolling Staxx Feature

Na elke spin bestaat de kans dat een hele rol vol zal staan met één en hetzelfde symbool. Dit is goed nieuws, want dan zal de Strolling Staxx feature worden gestart. Allereerst ontvang jij een kosteloze re-spin, net zolang tot de speciale symbolen van de rollen zijn verdwenen. Tussendoor maak je dus gratis kans op mooie prijzen.

Conclusie

De Strolling Staxx gokkast is een modern spel uit het assortiment van Net Entertainment en dat is ook wel te zien. Het design is prima uitgewerkt en ook de feature zal voor veel plezier en spanning zorgen. De hoofdprijs staat op honderd keer de inzet en dat is niet mis. Bekijk ook de eerste release (2019) van NetEnt, dat is namelijk de Turn Your Fortune gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Mega Symbol (3x3), Re-spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €300