Shields of the Wild logo logo

Shields of the Wild gokkast

Shields of the Wild gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Shields of the Wild
Start gratis spel
Close icon
Shields of the Wild logo
Ontvang bij Shields of the Wild
Ontvang bij Shields of the Wild
Software ontwikkelaar Logo software
NextGen Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Laag

Stap het slagveld op en speel mee op de Shields of the Wild gokkast. Deze speelautomaat van ontwikkelaar NextGen Gaming is beschikbaar bij de meeste online casino’s, maar kan ook gratis worden meegespeeld onderin deze review. Het slot speelt zich af in de Middeleeuwen en kwam ongeveer gelijke tijd uit met de Kingdom’s Edge gokkast.

Uitleg

Er zal op de Shields of the Wild gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Daarnaast zijn er nog tien vaste winlijnen, deze kunnen dus niet aantal worden aangepast. Er dient minimaal tien eurocent per draai ingezet te worden, maar de high-rollers kunnen ook met honderd euro per spin spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 95,57% en de variantie is laag. In de opzet weinig verrassingen, maar er wachten wel diverse features op de spelers.

Symbolen

Het Wild-symbool is gemakkelijk te herkennen en kan andere symbolen vervangen. Maar de Wild-symbolen kunnen ook een maximale prijs van 250 munten per spin opleveren. Verder is ook de leeuwenkop interessant met een prijs van 100 munten. De beer, het schaap en de aap kunnen goed zijn voor een winst van tussen de 50 en 75 speelmunten. Er zijn ook nog symbolen van schildpadden, die leveren slechts kleine prijsjes op.

Shield Wall Feature

Alle spelers kunnen op een willekeurig moment verrast worden met de Shield Wall Feature. In dat geval zullen er allemaal pijlen op de rollen worden geschoten en alle symbolen op de speelrollen stijgen in waarde. Het is mogelijk dat deze feature meerdere malen achter elkaar zal vallen en dan worden er hele hoge geldprijzen uitgekeerd.

Marching Stacks Feature

De brandende zwaarden fungeren als Scatter op de Shields of the Wild speelautomaat. Driemaal het symbool op de rollen en de Marching Stacks Feature zal geactiveerd worden. Je mag dan vijfmaal gratis draaien en er zal nog een Stacked rol en symbool worden toegevoegd aan het spel. Aan het einde zal het gehele speelscherm uit één symbool bestaan en dan is het cashen.

Conclusie

NextGen Gaming heeft prima werk afgeleverd, de Shields of the Wild gokkast is compleet en vermakelijk. De spannend features kunnen bijzonder winstgevend zijn, met name de Marching Stacks Feature. Probeer het spel hieronder gratis uit!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

(Stacked) Wild-symbolen, Symbol Upgrade, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100