Kingdom’s Edge logo logo

Kingdom’s Edge gokkast

Kingdom’s Edge gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Kingdom’s Edge
Start gratis spel
Close icon
Kingdom’s Edge logo
Ontvang bij Kingdom’s Edge
Ontvang bij Kingdom’s Edge
Software ontwikkelaar Logo software
NextGen Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Kingdom’s Edge komt uit het assortiment van ontwikkelaar NextGen Gaming. Deze speelautomaat draait om de Middeleeuwen, een wrede vooral zeer chaotische tijd. Maar dankzij het prachtig design, de mooie symbolen en het unieke muziekje zal je daar weinig van meekrijgen. Je aandacht zal waarschijnlijk gaan naar de hoge potentiële prijzen die gewonnen kunnen worden op de Kingdom’s Edge. Gratis meespelen kan vanzelfsprekend onderin deze review.

Uitleg

Er zal op de Kingdom’s Edge gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Er zijn twintig winlijnen, deze staan vast en kunnen niet worden aangepast. De minimale inzet is tien eurocent per draai en de maximale inzet staat op vijftig euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,5% en de variantie is medium.

Symbolen

De Kingdom’s Edge gokkast staat in het teken van enkele helden uit de Middeleeuwen. Er komen veel krijgers voorbij op de rollen, deze betalen mooie prijzen uit tot maximaal vijftig keer de inzet. De kaartsymbolen zijn goed voor maximaal tien keer de inzet. De Koning fungeert als Wild-symbool, maar levert in het beste geval ook nog driehonderd keer de inzet per spin op.

Rally The Troopers

De Rally The Troopers Feature is ook erg interessant op deze gokkast. Allereerst is het handig om te weten dat de afbeelding van de Koning in een goudenlijst ook als Expanding Wild fungeert. Het symbool kan bijna alle andere symbolen vervangen en daardoor voor een winstgevende spin zorgen. Als de Koning in de goudgekleurde lijst op de eerste rol komt te staan, dan zal de gehele rol in een Expanding Wild veranderen. Je krijgt dan een gratis spin en de kans op een prijs is dan bijzonder groot.

Gratis spins

Krijg jij minimaal driemaal het Scatter-symbool op de rollen, dan is het tijd voor de gratis spins. Er kunnen per keer minimaal 15 en maximaal 25 gratis spins worden gewonnen. Tijdens deze draaien geldt er een Nudge Feature en is het mogelijk om nog meer kosteloze draaien te winnen.

Conclusie

De Middeleeuwen zijn altijd een vermakelijk thema en dat blijkt ook op de Kingdom’s Edge gokkast. De Features zijn enerverend en de mogelijke winstbedragen ook. Wil je toch liever een ander spel proberen, kijk dan eens naar de Kings Club speelautomaat.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2018

Features icon
Features

Gratis Spins, Vermenigvuldigers, Expanding Wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €50