reel rush logo logo

Reel Rush gokkast

Reel Rush gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Reel Rush
Start gratis spel
Close icon
reel rush logo
Ontvang bij Reel Rush
Ontvang bij Reel Rush
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een cartoonthema met leuke winmogelijkheden

Het spel Reel rush neemt de speler mee in de wereld van cartoons. Die vormen dan ook de achtergrond en het thema van dit spel. De achtergrond doet denken aan een stripverhaal. Er verschijnen maximaal 25 symbolen per draai op de vijf rollen. Het spel beschikt over winlijnen, welke duidelijk staan aangegeven in het speelschema. Liefhebber van gokkasten die met strips te maken hebben, speel dan ook eens mee op de Iron Man 2 gokkast.

Zoveel winstkansen

De meeste gokkasten speelt de speler met 5 of maximaal 10 winlijnen. Er zijn 3125 winmanieren beschikbaar op de Reel Rush gokkast. De computer zal alle winsten ook aangeven en de desbetreffende scores worden duidelijk getoond. De game start met 13 symbolen die in één spin op de rollen kunnen verschijnen. Gaandeweg tijdens het spelen zal de deelnemer nog wel enkele winnende combinaties draaien. Dat is positief, want naast de geldprijzen verschijnen er ook meer symbolen op de speelrollen. Het maximaal aantal symbolen komt uit op 25 symbolen.

Het is vanzelfsprekend de bedoeling dat de speler zoveel als mogelijk combinaties op de rollen krijgt. Dat is logisch, want dat levert prijzengeld op. De speler krijgt hulp van een paar speciale symbolen, zoals het Wild-symbool. Verschijnt het Wild-symbool op de rollen, dan zal de afbeelding de andere symbolen vervangen. Het symbool kan dus in een ander symbool veranderen en alsnog voor een winnende combinatie zorgen. De afbeelding heeft bovendien de hoogste puntenwaarde. Een combinatie met Wild-symbolen kan voor hoge prijzen zorgen. Alleen de Scatter kan niet worden vervangen door de Wild-symbolen, want die heeft een andere functie.

Gratis spelen met de scatter

Heeft de speler meerdere Scatter-symbolen op het scherm staan, dan start het gratis spel. Dat gratis spel bestaat uit free spins en re-spins. Met elke winnende combinatie speelt de deelnemer met meer symbolen in het speelscherm. De speler krijgt 25 symbolen tot zijn beschikking en er worden 8 gratis spins toegekend. De speler speelt de free spins met de inzet waarmee het spel werd geactiveerd.

Jouw inzet bij het spel

Inzetten bij dit spel doet de speler aan de hand van credits. De waarde van een credit kan één eurocent bedragen, maar ook 50 eurocent. Er kan daardoor maximaal 100 euro per spin worden ingezet. Een goede inzet zorgt ook voor een hogere winstkans en een mooiere prijs bij een winnende combinatie. Zet een speler zuinig in, dan zijn ook de eventuele geldprijzen een stuk lager.

De functies bij het spel

Start – De speler bepaalt een inzet en doet een spin bij het spel
Hold – De deelnemer zet één of een paar rollen met mooie winnende combinaties vast
Reset – de autohold functie uitzetten
Take Win – de gewonnen punten kan een speler op de prijzenteller zetten

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2013

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Re-spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 3125

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €10