Iron Man 2 logo logo

Iron Man 2 gokkast

Iron Man 2 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een gokkast met de charme van Tony Stark

Iron Man is ongetwijfeld één van de meest populaire superhelden van de afgelopen paar jaar, niet in de laatste plaats door de verfilmingen met Robert Downey Jr. in de rol van Tony Stark en Iron Man. Deze online gokkast is gebaseerd op het tweede deel uit deze trilogie van Marvel en heeft dan ook de hoofdrolspelers uit deze film op de rollen staan, afgewisseld met algemene Iron Man symbolen. Voor fans van de film sowieso herkenbaar, maar heeft deze online gokkast de charme van Stark?

Gokken in een dynamische omgeving

Het eerste dat opvalt is dat veel ruimte op de rollen wordt ingenomen door de robots die in de film door de verschillende onderdelen van het leger worden ingezet. Sommige symbolen zijn drie posities hoog en kunnen dus bijna een hele rol innemen. Dit geeft de gokkast een heel dynamisch uiterlijk en kan even wennen zijn voor de beginnende speler, maar het went snel genoeg. Het is een beetje vergelijkbaar met de Incredible Hulk slot.

De rest van de kast is minstens zo dynamisch en we komen twee speciale symbolen tegen. Allereerst is er de metalen adelaar. Deze joker kan andere symbolen in het veld vervangen en heeft ook een winst van maar liefst 3.000 keer je inleg per winlijn als je er vijf van op een winlijn weet te krijgen.

Het tweede symbool is het logo voor Iron Man (in tekst). Drie of meer van deze logo’s geven je toegang tot een bonusronde waarin je tien gratis beurten krijgt. Tijdens deze gratis beurten heb je de kans om de vermenigvuldiger te laten oplopen, waardoor je uiteindelijke winst veel hoger kan uitvallen. Je begint altijd met een vermenigvuldiger van twee, wat je inzet in ieder geval verdubbelt als er geen hogere factor bijkomt. Het middelste symbool in het spel is gereserveerd voor Tony Stark’s mechanische hart, dat als extra joker meedoet.

De adelaar die we eerder bespraken is het hoogst gewaardeerde symbool met 3.000 keer je inleg per winlijn voor vijf symbolen op een rij, maar ook Tony Stark betaalt goed uit met 1.000 keer je inleg per winlijn. De grotere symbolen betalen minder uit, maar er zit genoeg rijkdom op de rollen om je urenlang bezig te houden.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €5