Reel Reel Hot logo logo

Reel Reel Hot gokkast

Reel Reel Hot gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Reel Reel Hot
Start gratis spel
Close icon
Reel Reel Hot logo
Ontvang bij Reel Reel Hot
Ontvang bij Reel Reel Hot
Software ontwikkelaar Logo software
Mancala Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Reel Reel Hot gokkast werd op 22 februari 2022 uitgebracht door de spelprovider Mancala Gaming. In eerste instantie lijkt het enkel een fruitautomaat, maar ook Las Vegas komt terug in het thema. De speelopzet is verder simpel en overzichtelijk. Gelukkig kan de deelnemer wel profiteren van allerlei moderne speelfuncties, zoals speciale symbolen en gratis spins. Het is mogelijk om eerst gratis te oefenen op de Reel Reel Hot gokkast.

Uitleg over de Reel Reel Hot gokkast

De Reel Reel Hot gokkast beschikt over drie rollen, drie rijen en vijf winlijnen. De opzet is daardoor overzichtelijk, simpel en doeltreffend. De minimale inzet bedraagt 0,10 euro per draai, terwijl er maximaal 100,00 euro per draai kan worden ingezet op de Reel Reel Hot. De hoofdprijs bedraagt 4100 keer de inzet, wat bijzonder hoog is voor een moderne fruitautomaat. Het theoretische uitkeringspercentage staat op exact 95,00%.

Een prijs winnen kan door combinaties te maken met de symbolen. Een combinatie begint bij een 3-of-a-kind en moet van links naar rechts op het speelveld komen te staan. De speler kan gemakkelijk alle speelinstellingen wijzigen tijdens het spelen. Naast de reguliere symbolen komt er ook een Wild-symbool voorbij en die kan andere symbolen vervangen. Let op, de Wild-symbolen verschijnen uitsluitend op de eerste twee speelrollen en nooit op de laatste speelrol.

Speciale symbolen

Er staan naast het Wild-symbool nog een drietal speciale symbolen voor de spelers klaar op de Reel Reel Hot gokkast. Het gaat om de onderstaande symbolen:

– Reel symbolen

De Reel symbolen landen alleen op de eerste twee rollen en kan unieke features activeren. Echter moet zowel een Reel symbool als een Wheel of Hot symbool op de laatste speelrol verschijnen. Alleen dan kan de speler genieten van een winstgevende bonusfeature.

– Hot symbolen

De Hot symbolen landen alleen op de laatste speelrol. Er moet ook nog een Reel symbool op de rollen verschijnen. In dat geval kan de speler zich gaan opmaken voor de altijd spannende free spins op de Reel Reel Hot gokkast.

– Wheel symbolen

De Wheel symbolen moeten eveneens samen met de Reel symbool op de rollen komen te staan. In dat geval mag de speler zich klaarstomen voor een draai aan het Bonus Wheel.

Gratis spins

De speler kan op de Reel Reel Hot tot wel 10 gratis spins per keer verdienen. Dat kan alleen door zowel een Hot symbool als een Reel symbool gelijktijdig op de rollen te draaien. Gedurende de gratis spins zal het speelveld groeien. Er zal plotseling met vijf rollen, drie rijen en 243 manieren om te winnen worden gespeeld. Dat zorgt voor een hogere winstkans en hogere uitbetalingen.

Prize Wheel

Het Prize Wheel is één van de hoogtepunten op de Reel Reel Hot gokkast. Je kan het prijzenwiel activeren door een Reel symbool en een Wheel symbool gelijktijdig te draaien. De speler kan op het prijzenwiel allerlei soorten prijzen winnen. Het gaat bijvoorbeeld om extra free spins, een vermenigvuldiger of een Nudge Feature.

Conclusie

De Reel Reel Hot online gokkast is een prima release van de spelontwikkelaar Mancala Gaming. Het spel biedt een ruim inzetlimiet, een mooie hoofdprijs en moderne bonusfeatures. Het is ook mogelijk om de Reel Reel Hot gokkast te spelen op een mobiele telefoon, wat wel zo gemakkelijk is.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

22 februari 2022

Features icon
Features

Free spins, Wild-symbolen, Multiplier, Reel Reel Hot Symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100

Andere leuke Mancala Gaming spellen