Neon Light Fruits logo

Neon Light Fruits gokkast

Neon Light Fruits gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Neon Light Fruits
Start gratis spel
Close icon
Neon Light Fruits
Ontvang bij Neon Light Fruits
Ontvang bij Neon Light Fruits
Software ontwikkelaar Logo software
Mancala Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Neon Light FruitsDe Neon Light Fruits gokkast werd op 28 juli 2022 uitgebracht door de spelprovider Mancala Gaming. De vormgeving is echt prachtig, simpelweg omdat het simpel is gehouden en toch doeltreffend is. De neonlichten komen goed uit de verf en het speelveld heeft iets futuristisch. Het overzichtelijke design zorgt ook voor meer speelgemak. Het is mogelijk om eerst kosteloos te oefenen op de Neon Light Fruits gokkast van Mancala Gaming.

Uitleg over de Neon Light Fruits gokkast

De Neon Light Fruits gokkast beschikt over vier rollen en vier rijen. Ongeacht de inzet krijgt de deelnemer 256 manieren om te winnen tot zijn beschikking. Aan de zijkanten van het speelveld staan twee tellers. Het gaat om de vermenigvuldiger en de free spins. Het spel is specifiek gericht op high-rollers. De minimale inzet bedraagt 0,40 eurocent per draai, terwijl er maximaal 36 euro per draai kan worden ingezet. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 95,00% en de variantie is medium. De speler kan gebruikmaken van de turbo-modus en de rollen sneller laten draaien.

Symbolen

De symbolen die langskomen op de Neon Light Fruits gokkast zijn klassiek, maar hebben wel een neon-tintje gekregen. Het gaat bijvoorbeeld om de kaartsymbolen, zoals de harten en de ruiten. De kaartsymbolen keren de laagste prijzen uit, maar altijd meer dan een verdubbeling van de inzet. De watermeloenen en de kersen zijn al een stuk waardevoller. Het meest lucratieve symbool is de gouden kroon, daarmee is het ook mogelijk om de hoofdprijs te winnen op de Neon Light Fruits gokkast.

Re-spins

Zodra een speler een winnende combinatie maakt, dan zal er iets bijzonders gebeuren. De speler krijgt namelijk een gratis re-spin. De winnende symbolen blijven staan, wat de kans biedt om een nog grotere combinatie te maken en een hoger bedrag te winnen. Dat blijft doorgaan tot er geen grotere combinatie meer ontstaat. Mocht het gehele speelveld volstaan met een identiek symbool, dan zal de hoge prijs dubbel worden uitgekeerd, oftewel met een vermenigvuldiger.

Vermenigvuldigers en gratis spins

De Neon Light Fruits gokkast biedt ook de kans om vermenigvuldigers en gratis spins te winnen. Voordat de spin begint zal duidelijk worden of een eventuele prijs met een vermenigvuldiger zal worden uitgekeerd. De vermenigvuldiger-teller staat aan de zijkant van het speelscherm. Aan de andere kant staat de gratis spins-teller. Aan het einde van een spin kan het voorkomen dat er 5, 10 of 15 gratis spins aan de speler worden toegekend. Dat zal op random momenten gebeuren. Gedurende de gratis spins krijgt de deelnemer gegarandeerd een vermenigvuldiger voor alle free spins.

Conclusie

De Neon Light Fruits gokkast is een spektakelstuk. Het spel ziet er onwijs eenvoudig uit, maar het heeft veel te bieden. De bonusfeatures zijn spannend en kunnen op ieder moment worden geactiveerd. Echter is het wel jammer dat de Neon Light Fruits gokkast enkel geschikt is voor high-rollers, aangezien de minimale inzet 40,00 euro bedraagt.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

28 juli 2022

Features icon
Features

Free spins, Vermenigvuldiger

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 256

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €36

Andere leuke spellen van Mancala Gaming