Raging Rex logo logo

Raging Rex gokkast

Raging Rex gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Raging Rex
Start gratis spel
Close icon
Raging Rex logo
Ontvang bij Raging Rex
Ontvang bij Raging Rex
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Raging Rex gokkast van ontwikkelaar Play ’n Go kwam begin 2019 uit en is weer een leuke toevoeging aan het assortiment. De enorme Tyrannosaurus Rex is eigenlijk je beste vriend, want deze dinosaurus kan voor een hoofdprijs van 5000 keer de inzet zorgen. Er zal gespeeld worden met een Win All Ways spelmechanisme en er staan verschillende leuke features op je te wachten. Onderin de review kan je kosteloos oefenen op de Raging Rex gokkast, veel plezier!

Uitleg

Je zal op de Raging Rex gokkast spelen op zes rollen en met vier rijen. Winlijnen zal je niet tegenkomen, want je hebt de beschikking over maar liefst 4096 manieren om een prijs te winnen. Er dient per draai minimaal twintig eurocent ingezet te worden en de maximale staat op honderd euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage is vastgesteld op 96,34% en de variantie is medium.

Rampage Modus

Als de Tyrannosaurus Rex op een rol verschijnt in de vorm van een volledige stack, dan mag je een klein vreugdedansje maken. De zogeheten ‘Rampage Modus’ zal worden opgestart. Je ontvangt meteen maximaal vier gratis re-spins. Maar de volledige stack T-Rex blijft staan en zal bij iedere re-spin één plaatsje opschuiven. De kans dat je een flinke klapper maakt in deze modus is eigenlijk best wel groot.

Gratis spins

Elke speler maakt op de Raging Rex speelautomaat kans op gratis spins, al worden deze niet vaak vergeven. Dit komt omdat ze zeer lucratief zijn, je wint er meestal wel een mooi bedrag mee. Het symbool van de meteoriet is de Scatter en moet minimaal drie keer op de rollen komen te staan. Je krijgt minimaal acht en maximaal dertig free spins cadeau. Tijdens deze spins ontvang je bij elke winst een vermenigvuldiger van vijf keer, oftewel een nog mooiere geldprijs. Dankzij de speciale Wild-symbolen kan de vermenigvuldiger ook nog oplopen tot 243 keer.

Conclusie

De Raging Rex gokkast is één van de leukste releases van begin 2019. Dit komt omdat het spel vol zit met fijne features en hoge uitbetalingen. Zeker wanneer je de gratis spins wint zal de spanning drastisch toenemen. Hieronder kan je trouwens nog even gratis oefenen op de Raging Rex gokkast. Geen interesse, bekijk dan eens dit grandioze spel.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Gratis spins, Expanding Symbols

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 214

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100