Pirates’ Plenty: Battle for gold logoi logo

Pirates’ Plenty: Battle for Gold gokkast

Pirates’ Plenty: Battle for Gold gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Red Tiger
Uitbetalingspercentage RTP
95,7%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De gameprovider Red Tiger bracht jaren geleden de Pirates Plenty gokkast uit en dat bleek een enorm groot succes. Het was dan ook wachten op een vervolg en die is er nu gekomen met de Pirates’ Plenty: Battle for Gold gokkast. Er is weinig aangepast aan de opzet en ook het thema is identiek. Het zijn de nieuwe bonusfeatures die het grote verschil maken. Je kan gedurende de gratis spins flinke geldprijzen bemachtigen, maar dat is nog lang niet alles. Speel gratis mee op de Pirates’ Plenty: Battle for Gold gokkast en probeer het zelf uit.

Uitleg

De Pirates’ Plenty: Battle for Gold gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en 20 winlijnen. Het aantal winlijnen staat vast en kan niet aangepast worden. Echter krijg je wel de kans om Scatter-symbolen te sparen. Als je genoeg Scatter-symbolen hebt opgespaard dan ontvang je een extra rij op je speelscherm, inclusief 10 extra winlijnen. Het aantal winlijnen komt dan uit op 30 stuks. De minimale inzet bedraagt 20 eurocent per spin en je mag maximaal 100 euro per spin inzetten. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 95,72%.

Symbolen

De Wild-symbolen vervangen andere afbeeldingen, maar beschikken ook over een vermenigvuldiger van maximaal vijf keer. Het doodshoofd kan de hoogste prijzen uitkeren, namelijk tot wel 600 credits bij een maximale combinatie. Andere symbolen die te maken hebben met het piratenthema keren maximaal 180 munten uit. De kaartsymbolen zijn goed voor maximaal 45 credits. Gelukkig kan je met één draai ook meerdere prijzen winnen.

Brutale aap

Je kent het wel uit de sprookjes, want ieder piratenschip heeft een brutale aap aan boord. Ditmaal kan de aap een groot verschil maken voor de speler. De aap haalt alle kaartsymbolen van de rollen. Je krijgt daarvoor allerlei premium-symbolen terug. De aap zelf blijft ook op de rollen staan en zal meetellen als een Wild-symbool. Dit is een random bonusfeature en kan op ieder willekeurig moment geactiveerd worden.

Gratis spins

Het hoogtepunt op de Pirates’ Plenty: Battle for Gold zijn de gratis spins. Je kan door drie of meer Scatter-symbolen te draaien toegang krijgen tot het felbegeerde bonusspel. Gedurende de gratis spins hoor je meerdere kanonschoten. Elke keer als je dat hoort dan win je nog meer gratis spins of krijg je extra Sticky Wild-symbolen op de rollen. Wanneer je Sticky Wild-symbolen ontvangt dan blijven die tijdens alle gratis draaien staan.

Conclusie

De Pirates’ Plenty: Battle for Gold gokkast is een prima vervolg op de gelijknamige voorganger. Ditmaal kan je echt veel geld winnen als je de gratis spins hebt gewonnen. Het is soms even wachten, maar uiteindelijk kom je wel in het bonusspel terecht. De symbolen zien er haarscherp uit en de achtergrond past perfect in het piratenthema.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Random Feature, Gratis spins, Sticky-Wild symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100