Pirates Charm logo logo

Pirates Charm gokkast

Pirates Charm gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Het online slot Pirates Charm is één van mooiste spellen van ontwikkelaar Quickspin. Deze gamemaker heeft alles uit de kast getrokken voor deze speelautomaat, zoals een trailer, teaser en natuurlijk een zeer compleet spel. Geniet van prachtige vormgeving, een spannend thema en unieke features. Wil jij nu wel een paar rondjes meespelen, probeer het spel dan gratis uit onderin deze review!

Speluitleg

De Pirates Charm gokkast beschikt over vijf rollen en drie rijen. Winlijnen komen niet voor op deze speelautomaat, maar wel de bekende 243 manieren om te winnen. Het ‘Win All Ways’ mechanisme komt steeds vaker voor op de gokkasten in het online casino. De minimale inzet staat op twintig eurocent per spin, maar er kan ook met het maximale bedrag van honderd euro per draai gespeeld worden. Het theoretische uitkeringspercentage staat op een prachtige 96,49% en de variantie is gemiddeld.

Symbolen

Dit piratenspel biedt de spelers kansen op mooie prijzen, maar deze zijn niet te winnen in het reguliere spel. De eenogige kapitein is het meest lucratieve symbool en deze keert vijfmaal de inzet uit. De vrouw van kapitein is goed voor een maximale prijs van vier keer je inzet. De standaardsymbolen bieden een maximale geldprijs van éénmaal de inzet, die zijn dan ook niet echt de moeite waard.

Mystery symbool

De afbeelding waarop ‘Charm’ staat is wel winstgevend, want dit is namelijk het Mystery symbool. Deze animatie zal in Stacks voorkomen op de speelrollen. Na een draai veranderen deze symbolen die één andere animatie, waardoor er gegarandeerd geldprijzen gewonnen zullen worden. De kans bestaat dat er meerdere winnende combinaties zullen ontstaan in één draai.

Mocht je het Charm-symbool op rol één, twee en drie te zien krijgen, dan worden de zogeheten ‘Charm re-spins’ geactiveerd. Elke keer dat het symbool weer op de rollen komt te staan zal er weer een nieuwe spin starten, natuurlijk helemaal gratis. In de tussentijd kunnen er extra prijzen geïncasseerd worden.

Gratis spins

Het Scatter-symbool is ook aanwezig op de Pirates Charm gokkast. Driemaal deze afbeelding op de rollen zal toegang verschaffen tot de felbegeerde gratis spins. De Scatter is te herkennen aan de animatie van een piratenschip. Er worden tien gratis spins gestart, waarbij alle Charm-symbolen een Sticky werking krijgen. Grote geldwinsten zijn dan ook te verdienen bij de gratis spins op het Pirates Charm slot.

Conclusie

Pirates Charm is een echte aanrader en één van de beste gokkasten van Quickspin. Dankzij het hoge uitkeringspercentage en leuke features kan jij lang doorspelen en misschien wel een prachtige prijs pakken. Een andere prachtige gokkast die wij ook aanraden is de Space Wars.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Sticky Wilds, Gratis Spins, Re-spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100