Phoenix Reborn logo logo

Phoenix Reborn gokkast

Phoenix Reborn gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Red Tiger
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Phoenix Reborn komt uit het assortiment van ontwikkelaar Play ’n Go. Deze gokkast heeft als thema de Azteken en dat zal je terugzien in het gehele spel. Je kan mooie uitbetalingen te pakken krijgen door combinaties te vormen met de afbeeldingen op de rollen. Maar gelukkig krijg je hier ook een beetje hulp bij, in de vorm van Stacked Wild-symbolen en mogelijk ook nog eens gratis spins.

De Phoenix Reborn speelautomaat beschikt over een leuke hoofdprijs van maar liefst 5000 keer de inzet per draai. Echter gaat deze hoofdprijs er niet vaak uit, maar wel regelmatig prijzen van 500 keer de inzet. Onderin de review kan je gratis oefenen op de Phoenix Reborn gokkast!

Uitleg

Er zal op de Phoenix Reborn gokkast worden gespeeld met vijf rollen en zes rijen. Opmerkelijk genoeg heeft de gameprovider niet gekozen voor een Cluster Pays mechanisme, maar gewoon voor veertig vaste winlijnen. Je kan al meespelen vanaf twintig eurocent per draai of voor de maximale inzet van honderd euro per spin kiezen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een mooie 96,5% en de variantie is medium.

Symbolen

Het Wild-symbool kan je herkennen aan de afbeelding van een feniks. Een groot voordeel is dat de Wild-symbolen kunnen uitklappen en zo voor een hogere winstkans kunnen zorgen. Je kan met een combinatie van vijf Wil-symbolen ook al een flinke prijs winnen. Maar staat het speelscherm helemaal vol met Wild-symbolen, dan win je maar liefst duizend keer de inzet per draai.

Het symbool van de Azteken-krijger is samen met de priester goed voor een mooie prijs bij een combinatie. Deze symbolen zijn uniek, want alleen deze afbeeldingen kunnen al een uitbetaling opleveren bij een combinatie van twee stuks. De symbolen die overigens de laagste bedragen uitkeren zijn ook bijzonder, dat zijn namelijk allerlei spannende jungledieren.

Gratis spins

De gratis spins worden toegekend wanneer je drie, vier of vijf Scatter-symbolen op de rollen krijgt. Je zal dan minimaal zeven en maximaal twintig gratis spins cadeau krijgen. Gedurende deze kosteloze draaien zal er sowieso één Wild-symbool op de speelrollen worden toegevoegd. Daarnaast kan je nog meer gratis spins winnen wanneer je minimaal twee extra Scatter-symbolen op de rollen krijgt.

Conclusie

De Phoenix Reborn gokkast is een degelijke speelautomaat van Play ’n Go. Het niveau is zoals gebruikelijk hoog, alleen is het een redelijk simpel thema. Wel kan je mooie uitbetalingen winnen en is het uitkeringspercentage hoog.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Extra Wild-symbolen, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100