Aztec Gems logo logo

Aztec Gems gokkast

Aztec Gems gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Aztec Gems
Start gratis spel
Close icon
Aztec Gems logo
Ontvang bij Aztec Gems
Ontvang bij Aztec Gems
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Laag

De online gokkast Aztec Gems is één van de nieuwste spellen van ontwikkelaar Pragmatic Play. Wat deze speelautomaat bijzonder maakt is het feit dat winsten uitbetaald kunnen worden met een vermenigvuldiger van vijftien keer. Er kan hierdoor in één losse draai al een prijs van 9375 euro gewonnen worden. Het is wel een redelijk basic slot, maar dat zal ervoor zorgen dat jij het overzicht ten alle tijden kan bewaren. Wil je gratis meespelen, doe dit dan onderaan deze review. Liever een ander Aztec spel spelen? Check dan de Aztec Secret.

Uitleg

Er zal gespeeld worden op vier rollen, maar dit is wat ingewikkelder dan het in eerste instantie lijkt. De eerste drie rollen zijn namelijk normaal, hierop verschijnen de ‘normale’ symbolen en daarop zullen dan ook de winnende combinaties ontstaan. Het is de vierde rol waar goed naar gekeken moet worden, want hierop staan namelijk de vermenigvuldigers. Bij een draai zie je direct hoe vaak de winst zal worden uitgekeerd, dit aantal ligt tussen de één keer en de vijftien keer. Er zijn maar vijf winlijnen, maar dat zal geen slechte invloed hebben op het spel. De minimale inzet is vijf eurocent, maar er kan ook met een maximaal bedrag van 25 euro per draai worden gespeeld op de Aztec Gems gokkast.

Symbolen

Er zijn op de Aztec Gems gokkast een zevental juwelen te vinden, daarnaast fungeert het Azteken schild als het Wild-symbool. Driemaal de Wild op de rollen is al goed voor een prijs van vijfmaal de inzet, dat is nog exclusief de vermenigvuldiger. De juwelen betalen minimaal vier keer de inzet uit. Maar mocht de vermenigvuldiger op vijftien terecht komen, dan zal dat dus zestig keer de inzet zijn.

Uitbetalingspercentage

Het Aztec Gems slot beschikt over een mooi uitbetalingspercentage van 96,52%, dat is zeker boven het gemiddelde. De variantie is laag, oftewel er vallen veel kleine prijzen in een korte tijd. Hierdoor is deze gokkast vooral geschikt voor het vrijspelen van een welkomstbonus in het online casino.

Conclusie

De gokkast Aztec Gems is één van de betere van de ontwikkelaar Pragmatic Play. Het slot kent een mooie vormgeving en is relatief simpel. Verwacht geen ingewikkelde bonusgames, want jij ziet gewoon direct of je prijs hebt. Daarnaast kan er al meegespeeld worden vanaf vijf eurocent per spin, waardoor dus ook de kleinere spelers onder ons lang plezier kunnen beleven op deze gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,05 t/m €25