Mega Fortune Dreams Review

Scoort een 8.7 van de 10.

Multimiljonair in een minuut

Multimiljonair worden; veel mensen zijn er hun hele leven mee bezig. Daarnaast heb je ook die gelukkigen die deze status bereiken met een spelletje. Waarschijnlijk speelde men het spel Mega Fortune Dreams. We leggen je uit hoe je zo schatrijk kan worden met dit spel. Deze gokkast kent natuurlijk enkele overeenkomsten met de Mega Fortune speelautomaat.

Een drietal progressieve jackpotten

Normaliter mag jij je al in je handen wrijven wanneer een spel één progressieve jackpot heeft die je kan winnen. Dit spel heeft er drie, hoe mooi kan het leven zijn. Je kan de mega jackpot winnen, maar ook de major jackpot en de Rapid jackpot. De Megajackpot is iets wat doorgaans alleen in je dromen voorkomt; je zou zomaar miljoenen kunnen winnen. De Major jackpot wil nogal eens oplopen tot 100.000 euro en de Rapid Jackpot kan al snel 1000 euro bevatten.

Jij maakt je eigen geluk

Bij dit spel geldt zeker dat jij je eigen geluk maakt. Je doet namelijk met iedere spin die je speelt een inleg in de jackpot. Er wordt per keer 7,5 procent ingelegd in de 3 jackpotten. Het aantal inleggen in deze jackpot gebeurt wereldwijd door de spelers van dit spel. Het is dan ook aan te raden om het spel te spelen met een inzet die de moeite waard is. Doe je dit, dan stijgt de jackpot een stuk sneller. Dat inzetten doe je op de 20 winlijnen van het basisspel. Je ziet 5 wielen en op ieder wiel staan 3 symbolen. Jij kan inzetten met muntwaardes oplopen vanaf 1 eurocent waardoor je met minimaal 20 eurocent tot een maximum van 80 euro kan inzetten. Het is geen zaak dat je steeds het maximum inzet maar de kans dat je wint is bij een hogere inzet een stuk groter. Meespelen kan altijd bij het Casino Heroes.

Het basisspel spelen

Het basisspel speel je met symbolen die horen bij een rijk en welvarend leven. Je ziet tussen de symbolen dure sieraden, rolexen, en de kaartsymbolen die voor dit geval zijn ingezet met diamanten. Daarnaast zie je de wuivende palmbomen van een tropisch resort die voor Wild-symbool fungeren. Er zit ook een bonussymbool in het spel verwerkt.

Door naar het bonusspel

Win je een bepaald symbool meerdere malen op je winlijnen, dan maak je kans op 3 bonusspellen. Heb je 3 of meer Wild-symbolen dan krijg je 1 gratis re-spin. De Wilds op je lijnen blijven dan staan. Heb je 3 of meer Scatterd symbolen in de vorm van diamanten, dan win je tot 20 gratis spellen met een vermenigvuldiger ingebouwd om jouw winst extra te verhogen. Win je echter 3 scattered rad symbolen dan ga je naar het spel waarmee je de jackpot kan winnen. Je draait aan het rad van fortuin en kan jezelf daarmee zomaar naar die multimiljonairsstatus slingeren.

€100 Gratis Gokbonus

  • 3 oplopende jackpots
  • Bonusronde met rad van fortuin
  • 3 speciale bonusrondes

Speel Mega Fortune Dreams gratis!