Mega Fortune Dreams logo logo

Mega Fortune Dreams gokkast

Mega Fortune Dreams gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Mega Fortune Dreams
Start gratis spel
Close icon
Mega Fortune Dreams logo
Ontvang bij Mega Fortune Dreams
Ontvang bij Mega Fortune Dreams
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Multimiljonair in een minuut

Multimiljonair worden; veel mensen zijn er hun hele leven mee bezig. Daarnaast heb je ook die gelukkigen die deze status bereiken met een spelletje. Waarschijnlijk speelde men het spel Mega Fortune Dreams. We leggen je uit hoe je zo schatrijk kan worden met dit spel. Deze gokkast kent natuurlijk enkele overeenkomsten met de Mega Fortune speelautomaat.

Een drietal progressieve jackpotten

Normaliter mag jij je al in je handen wrijven wanneer een spel één progressieve jackpot heeft die je kan winnen. Dit spel heeft er drie, hoe mooi kan het leven zijn. Je kan de mega jackpot winnen, maar ook de major jackpot en de Rapid jackpot. De Megajackpot is iets wat doorgaans alleen in je dromen voorkomt; je zou zomaar miljoenen kunnen winnen. De Major jackpot wil nogal eens oplopen tot 100.000 euro en de Rapid Jackpot kan al snel 1000 euro bevatten.

Jij maakt je eigen geluk

Bij dit spel geldt zeker dat jij je eigen geluk maakt. Je doet namelijk met iedere spin die je speelt een inleg in de jackpot. Er wordt per keer 7,5 procent ingelegd in de 3 jackpotten. Het aantal inleggen in deze jackpot gebeurt wereldwijd door de spelers van dit spel. Het is dan ook aan te raden om het spel te spelen met een inzet die de moeite waard is. Doe je dit, dan stijgt de jackpot een stuk sneller. Dat inzetten doe je op de 20 winlijnen van het basisspel. Je ziet 5 wielen en op ieder wiel staan 3 symbolen. Jij kan inzetten met muntwaardes oplopen vanaf 1 eurocent waardoor je met minimaal 20 eurocent tot een maximum van 80 euro kan inzetten. Het is geen zaak dat je steeds het maximum inzet maar de kans dat je wint is bij een hogere inzet een stuk groter. Meespelen kan altijd bij het Casino Heroes.

Het basisspel spelen

Het basisspel speel je met symbolen die horen bij een rijk en welvarend leven. Je ziet tussen de symbolen dure sieraden, rolexen, en de kaartsymbolen die voor dit geval zijn ingezet met diamanten. Daarnaast zie je de wuivende palmbomen van een tropisch resort die voor Wild-symbool fungeren. Er zit ook een bonussymbool in het spel verwerkt.

Door naar het bonusspel

Win je een bepaald symbool meerdere malen op je winlijnen, dan maak je kans op 3 bonusspellen. Heb je 3 of meer Wild-symbolen dan krijg je 1 gratis re-spin. De Wilds op je lijnen blijven dan staan. Heb je 3 of meer Scatterd symbolen in de vorm van diamanten, dan win je tot 20 gratis spellen met een vermenigvuldiger ingebouwd om jouw winst extra te verhogen. Win je echter 3 scattered rad symbolen dan ga je naar het spel waarmee je de jackpot kan winnen. Je draait aan het rad van fortuin en kan jezelf daarmee zomaar naar die multimiljonairsstatus slingeren.

Ontspannen en vrij, dat is hoe we ons voelen op het moment dat het Mega Fortune Dreams video slot van NetEnt opent. Het openingsscherm met het luxe schip in de azuurblauwe zee maken het vakantiegevoel helemaal af. Op de achtergrond van het 5×3 speelveld zien we de boot die is aangemeerd bij een eilandje met witte stranden en hoge palmbomen. De cocktails staan klaar om te worden combineert met het heerlijke tropische fruit. We zijn zo relaxed, het spel hoeven we bijna niet meer te spelen.

Speluitleg

Naast de fijne sfeer biedt dit spel nog veel meer. Wat dacht je van een progressieve jackpot? Er zijn er maar liefst drie! Maar daarover later meer. Dit spel met wild-symbolen, re-spins, scatters, gratis spins en een bonusspel heeft 20 winlijnen en een goede RTP van 96,6%. Inzetten kan je al doen vanaf €0,20,- en met een maximum van €80,- per spin. Terwijl je de inzet aanpast hoor je letterlijk het geld rinkelen. Dat is fijn beginnen!

Symbolen

Dat dit een ‘luxe’ spel is moge duidelijk zijn. Naast symbolen met diamantringen, horloges en flessen champagne, vinden we ook het diamant scatter-symbool terug. Als je genoeg van deze symbolen vindt, dan geeft dat je recht op gratis spins. In totaal kan je tot 20 gratis spins vergaren. Krijg je tijdens je gratis spin ronde nog meer scatters? Dan wordt je winst verdubbeld tot 10 keer of je wint een aantal extra spins.

Het wild-symbool is te herkennen aan het plaatje met de twee palmbomen. Dit symbool vervangt elk ander symbool, behalve de scatter. Heb je drie wilds gevonden? Gefeliciteerd, Je krijgt een gratis re-spin!

Bonus spel en jackpot

Het bonusspel is de sleutel tot de jackpot. Maar daarvoor moet je wel eerst minimaal 3 ‘bonus’ symbolen weten te behalen. Als dat je lukt, komt je bij een rad met 3 ringen terecht. Spinnen maar!
Dit spel bevat 3 verschillende jackpots; Rapid, Major en Mega. Hierbij kan de Mega Jackpot meer dan 1 miljoen euro bedragen. Welke jackpot je wint, hangt af van hoe je aan het rad in de bonusronde draait.

Conclusie

Software ontwikkelaar NetEnt heeft er alles aan gedaan om een uitermate relaxed luxe spel in elkaar te zetten. Aan zowel de uitstraling als muziek is aandacht besteed. De mogelijkheid om met een lage inzet een hoge prijs te pakken, maakt deze gokkast erg aantrekkelijk voor ons. Wij raden aan om dit spel zeker (gratis) te proberen.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Gratis Spins, Vermenigvuldigers, Scatters, Wild, Progressieve Jackpot

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €80