Piggy Riches logo logo

Piggy Riches gokkast

Piggy Riches gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Piggy Riches
Start gratis spel
Close icon
Piggy Riches logo
Ontvang bij Piggy Riches
Ontvang bij Piggy Riches
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een pyramide om op te spelen

Het spel speel je op – hoe toepasselijk – een piramide. Die piramide ligt weliswaar op zijn kant maar dat mag de pret niet drukken. De wielen hebben 3, 4, 5, 4 of nogmaals 3 symbolen. Ze lopen van links naar rechts over je scherm. Je mag dus wel spreken van een behoorlijk alternatief speelveld. Je speelt het spel met een inzet vanaf 10 eurocent per spin. Inzetten kan je doen met munten die je zelf een waarde toekent. Je kan kiezen voor een waarde van 1 eurocent oplopende tot 50 eurocent in de munteenheden die je zelf in je portemonnee hebt zitten. Zet je het hoogste in; dan speel je het spel met 200 euro.

Zaken waar je het spel mee kan spelen

Ga je dit spel spelen, dan doe je dat met de symbolen, Wild Joker symbolen, Scatters en Avalanches. Je hebt genoeg ingrediënten om een mooie winst mee te behalen. Je hebt bij dit spel, door de bijzondere vormgeving, wel 720 manieren om winst te maken. We zullen ze niet allemaal voor je gaan opnoemen; speel je het spel, dan ontdek je vanzelf welke manieren op dat moment op jou van toepassing zijn.

Hogere winkansen met de Avalanche.

Ga je het spel spelen van de softwareleverancier NetEnt dan is het aan jou om een winnende combinatie symbolen op één van je winlijnen te krijgen. Dat klinkt – zeker wanneer die rollen totaal anders rollen dan jij gewend bent – gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het is dan ook maar goed dat je een aantal hulplijnen tot je beschikking krijgt waardoor jij sneller winst kan maken. Heb je een keer winst gemaakt dan gaat de Avalanche in werking. Dat houdt in dat symbolen in de winnende combinaties ontploffen waardoor er in dat gedeelte weer nieuwe symbolen kunnen komen te staan. Behaal jij geen winst meer, dan stopt deze variant weer.

Meer winst met Wilds en Scatters

Naast de avalanche heb je nog andere mogelijkheden om winst te maken. We hebben het over de bekende Wilds en Scatters. De Wild is het joker symbool in het spel. De Wild heeft ook hier een aparte functie. Valt een symbool bovenop rol 2, 3 of 4 wat deel uitmaakt van een winnende combinatie, dan zal dat in een Wild symbool veranderen voor een volgende avalanche. De vermenigvuldiger zal door blijven lopen zolang jij op die manier winst maakt. De Scatter bezorgt jou gratis spelen. Dat houdt in dat je met een scatter gratis mag inzetten maar dat je de winst die je maakt wel voor jezelf mag houden. Dat is wel zo prettig, zeker wanneer je bedenkt dat die winst ook nog eens vermenigvuldigd wordt. Op deze manieren kan jij maximaal winst maken.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2010

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €75