Lucky New Year logo logo

Lucky New Year gokkast

Lucky New Year gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Lucky New Year
Start gratis spel
Close icon
Lucky New Year logo
Ontvang bij Lucky New Year
Ontvang bij Lucky New Year
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Ontwikkelaar Pragmatic Play bracht in 2018 het slot Lucky New Year uit. Deze gokkast staat geheel in het teken van Chinees Nieuwjaar. Symbolen als draken en vuurwerk zullen vanzelfsprekend voorbij komen op de speelrollen, net zoals enkele hoge jackpotprijzen. Als het geluk mee zit kan jij zelfs een hoofdprijs van duizend keer de inzet winnen, oftewel 125.000 euro. Daarnaast zijn er ook nog gratis spins en Mega symbolen die kunnen helpen om sneller een prijs te pakken.

Uitleg

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen, de 25 winlijnen staan vast en kunnen niet worden aangepast. De minimale inzet staat op slechts 25 eurocent per draai, maar er kan ook met 125 euro per draai worden meegespeeld. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96%, net zoals de meeste andere gokkasten van deze ontwikkelaar. De variantie is medium, waardoor er lang kan worden doorgespeeld met een bepaald saldo.

Symbolen

Qua symbolen is het slot bijzonder divers, zo komen er Chinese symbolen voorbij en is het spel verder nog opgevuld met standaardsymbolen. De Scatter is in dit geval een boom, terwijl de Wild te herkennen is aan de afbeelding van een hond. De Wilds en de draken kunnen maximaal twintig keer de inzet uitbetalen. De overige symbolen leveren tussen de twee en twaalf keer de totale inzet per spin op.

Gratis spins

Mochten de bomen minimaal driemaal op de rollen verschijnen, dan win jij direct een vijftal gratis spins. Maar dat is nog niet alles, want tijdens deze draaien zal er een willekeurig Mega Symbool op de rollen komen te staan. De kans op mooie uitbetalingen neemt dan ook enorm toe tijdens deze felbegeerde kosteloze draaien op de Lucky New Year gokkast.

Money Re-spin Feature

Er is ook nog een Money symbool in het spel, namelijk een rood-gele lampion. Zes van deze symbolen op de rollen en jij krijgt toegang tot de Money Re-spin Feature. Alle geldbedragen die op de lampionnen staan zijn sowieso voor jou tijdens de gratis spins die zullen volgen. Daarnaast maak je tijdens het spel ook kans op drie jackpots, waaronder de Grand Jackpot van duizend keer de inzet.

Conclusie

De online gokkast Lucky New Year ziet er piekfijn uit, er is weinig op aan te merken. De hoge hoofdprijs maakt het slot ook meer dan de moeite waard, het spel gaat ook lekker vlug en de bonussen zijn allemaal mooi meegenomen. Wil je toch eens iets anders proberen, dan raden wij de Twin Spin gokkast aan.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

september 2016

Features icon
Features

Wild, Gratis Spins, Re-Spin

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125