Lucky Coin logo logo

Lucky Coin gokkast

Lucky Coin gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Lucky Coin
Start gratis spel
Close icon
Lucky Coin logo
Ontvang bij Lucky Coin
Ontvang bij Lucky Coin
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een mysterieuze dame met een waaier en een schildpaddraak

Lucky Coin neemt je mee naar het oude China, waar de drie muntjes met een rood lint een oud gebruik is om rijkdom en geld mee aan te trekken. Of dit lukt met Lucky Coin is geen garantie, maar natuurlijk wel een goed voorteken. Naast deze munten die geluk brengen draait deze online gokkast om andere symbolen uit China, waaronder een mysterieuze dame met een waaier en een schildpaddraak. Vooral de dame speelt een bijzondere rol in Lucky Coin die je inderdaad rijkdom kan bezorgen. En ook de Gonzo’s Quest gokkast kan jouw leven in één klap veranderen.

Oosters klinkende munt

Het speelveld van Lucky Coin bestaat uit vijf rollen met drie posities op iedere rol. Zowel de aankleding van het speelveld als de symbolen doen direct denken aan China en ook de geluidseffecten van een winnende combinatie klinken echt Oosters in de oren. De dame met de waaier doet dienst als joker én geluksbrenger. Krijg je namelijk een winnende combinatie door haar ook op de rollen te zetten, dan wordt die winst automatisch verdubbeld.

Een winst uit een succesvolle combinatie kun je ook inzetten in het gokspel. Hierbij kun je kiezen tussen een kans om je winst te verdubbelen of te verviervoudigen door een kleur te selecteren voor de spelkaart die in het midden van het scherm ligt. Voor een verdubbeling kies je tussen een rode en zwarte spelkaart. Kies je een specifieke kleur, dan kun je zelfs je winst verviervoudigen.

Gratis beurten en geluksmuntjes

Naast de dame die als joker dient, zijn er ook de geluksmuntjes. Twee van die munten ergens in het speelveld geven je een prijs van twintig keer je inleg per winlijn. Bij drie of meer muntjes krijg je vijftien gratis beurten en een extra prijs in credits. Deze gratis beurten kun je bovendien verlengen door meer muntjes op de rollen te krijgen. Je winsten tijdens de gratis beurten worden bovendien vermenigvuldigd met een factor van drie. Krijg je dus vijf waaierdames op de rollen in het gratis bonusspel, dan is die winst maar liefst 27.000 keer je inleg waard in plaats van de gewone 9.000.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2015

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €5