Holy Diver Megaways logo logo

Holy Diver Megaways gokkast

Holy Diver Megaways gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Holy Diver Megaways
Start gratis spel
Close icon
Holy Diver Megaways logo
Ontvang bij Holy Diver Megaways
Ontvang bij Holy Diver Megaways
Software ontwikkelaar Logo software
Big Time Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De Holy Diver Megaways gokkast is er eentje waarbij je van de ene verrassing in de ander valt. Het spel van ontwikkelaar Big Time Gaming kent de Middeleeuwen als thema. Naast de prachtige symbolen zijn er ook nog diverse features die de game nog wat spannender weten te maken. Het is een compleet spel geworden die geschikt is voor zowel de beginnende als ervaren online casinospeler.

Uitleg

Er zal op de Holy Diver Megaways gokkast gespeeld worden op zes rollen. Er komen geen winlijnen voor, maar wel een ongekend hoog aantal van 117.649 manieren om te winnen. Het aantal manieren om te winnen kan nog vele malen hoger uitvallen. Qua symbolen komen er vier soorten juwelen voorbij, maar ook kaartsymbolen en Wild-symbolen. De juwelen kunnen maximaal vijftien keer de inzet opleveren, terwijl dat bij de kaartsymbolen slechts anderhalf keer de inzet is.

Inzetten kan vanaf tien eurocent tot maximaal twintig euro per draai. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op maximaal 96,39% en de variantie is hoog. De hoofdprijs staat op maar liefst 20.000 keer de inzet.

Reel Adventure

De Holy Diver Megaways gokkast is de eerste release van Big Time Gaming in 2019. Ontwikkelaar Net Entertainment bracht in datzelfde jaar ook dit spel uit. Er is voor een unieke feature gekozen, namelijk de Reel Adventure. Gedurende het spel is het mogelijk om extra onverwachte prijzen te winnen en om voor bonussen te sparen.

Bij de Holy Diver Megaways zal een ridder meelopen op de rollen, zelfs zet hij het soms op het rennen. Het kan zijn dat hij onderweg tegen een schatkist zal trappen en dat is een goed teken. De schatkist zal openen en er zit natuurlijk een prijs in verstopt. Dit kunnen Stacked Wilds met vermenigvuldigers zijn, extra Wild-symbolen of juwelen die opgespaard moeten worden.

Gratis spins

Het schild van de ridder speelt een essentiële rol op deze gokkast, hierop kunnen namelijk vier juwelen worden opgespaard. Als alle vier de kleuren aanwezig zijn op het schild, dan krijg je toegang tot de gratis spins. Het is mogelijk om deze spins niet te accepteren en door te sparen voor een hoger level. Je krijgt op alle drie de levels een tiental gratis draaien, maar het verschil zit hem in de manieren om te winnen. Bij level één zijn dit er 117.649 en krijg je een Wild-symbool met een vermenigvuldiger van één. Level twee levert 396.900 manieren op om te winnen, plus een Wild-symbool met een vermenigvuldiger van twee. In level drie zijn er 586.971 manieren om te winnen en een Wild-symbool met een vermenigvuldiger van drie.

Conclusie

Het Holy Diver video slot is weer eens wat nieuws. Er zijn maar weinig ontwikkelaars die echte innovaties aandurven, maar Big Time Gaming is er daar gelukkig eentje van. Vooral de gratis spins zorgen voor veel speelplezier. Hieronder kan je het slot even gratis uitproberen!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Begin 2019

Features icon
Features

Gratis, Spaarfunctie, Vermenigvuldigers, Wild-symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 586.971

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €20