Esqueleto Explosivo logo logo

Esqueleto Explosivo gokkast

Esqueleto Explosivo gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Esqueleto Explosivo
Start gratis spel
Close icon
Esqueleto Explosivo logo
Ontvang bij Esqueleto Explosivo
Ontvang bij Esqueleto Explosivo
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
97,6%
Volatiliteit / variantie
Laag

Esqueleto Explosivo is in het thema van de Mexicaanse feestdag Dag van de doden oftewel Dia de Muertos. Op deze feestdag wordt er met familie en vrienden de doden herdacht en wordt de levensloop gevierd. Met Esqueleto Explosivo gaat het er iets anders aan toe.. je speelt met de schedels van Enrico Mortis en zijn mariachi band. Esqueleto Explosivo heeft ook verschillende bonus features zoals de Mucho multiplier, Explosivo Wild symbolen (stukken mooier dan bij Simply Wild) en Dropping symbols. De geluiden van een feestelijke menigte, vrolijke muziek en vuurwerk animaties maken dit slot spel echt de moeite waard om eens te proberen! Verwacht geen standaard rollen die je gewend bent bij andere gokkasten. Je speelt dit keer met verschillend versierde schedels.. het is echt hilarisch als je een prijs wint! De schedels zingen om de beurt een vrolijke noot en vervolgens exploderen ze met verschillende confetti kleuren.

De schedels vliegen je om de oren

Op de Esqueleto Explosivo gokkast vliegen de schedels je werkelijk waar om de oren. Iedere nieuwe spelronde stapelen ze zich weer op, zodra je 3 of meer gelijke symbolen hebt is het weer raak. De schedels die een prijs opleveren beginnen spontaan te zingen, totdat ze exploderen en er alleen nog wat confetti overblijft. Leuk gedaan door de slots ontwikkelaar Thunderkick!

Niet alleen de spelomgeving heeft een hele andere opzet, ook het menu is net even wat anders. De eerste knop linksonder in beeld met de afbeelding van blokken is de knop om naar het menu te gaan. Hier heb je direct een overzicht van alle instellingen en overzichten die je kunt bekijken. De weergave van symboolwaarde, spelregels, geluidsinstellingen, inzet en de autoplay functie. Een verschil met andere gokkasten is dat je bij Esqueleto Explosivo uitgebreide instellingen hebt voor het spelverloop en grafische instellingen. Je kunt de grafische kwaliteit instellen, handig als je bijvoorbeeld speelt vanaf een ouder device of geen beschikking hebt over een snelle internet connectie. Je kunt zelfs zo geavanceerd gaan dat de anti-aliasing en schaduw instellingen kunt aanpassen. Anti-aliasing verminderd het karteleffect op afbeeldingen en animaties.

Misschien heb je het op een gegeven moment wel gezien met alle animaties en je wil wat meer snelheid in het spel brengen. Geen probleem, bij Esqueleto Explosivo kun je ook animaties in-en-uitschakelen en de snelheid regelen van het gehele spel.

Je kan bij deze gokkast niet het aantal winlijnen instellen dat je speelt, dit zijn altijd 17 winlijnen. Vanaf 10 eurocent kun je Esqueleto Explosivo al spelen, deze inzet kun je verhogen tot 100 euro per ronde. Deze slot heeft 6 symbolen in de vorm van verschillende schedels, één daarvan is Enrico Mortis het Wild symbool. We zullen hieronder wat meer vertellen over de verschillende bonus features.

Dropping symbols, Mucho multiplier en Explosivo Wild symbolen

Esqueleto Explosivo zit barstensvol met leuke bonus features! We zullen eerst beginnen met de Mucho multiplier, onderaan het scherm wordt aangeven met hoeveel keer je inzet wordt vermenigvuldigd: x1, x2, x4, x8, x16 of x32. Het werkt als volgt: Als je een spelronde wint, dan vallen er weer nieuwe schedels op de plek waar ze eerder geëxplodeerd zijn. Als je een winnende combinatie maakt dan stijgt de Mucho multiplier met één niveau. Van x1 je inzet winnen ga je dus naar x2 en zo verder.. Ditzelfde geldt als er een Wild symbool getoond wordt in een spelronde, dit zorgt er altijd voor dat je een stap omhoog gaat in het Mucho multiplier niveau. Zo kunnen de geldprijzen dus behoorlijk snel oplopen!

Het geel gekleurde schedel met paarse zonnebril is Enrico Mortis het Explosivo Wild symbool. Net als bij andere online slots kan dit symbool ieder ander symbool vervangen als een soort joker. Maar dit Wild symbool zal ook alle 8 dichtstbijzijnde symbolen laten exploderen. Dit verhoogt natuurlijk je kans om te winnen in de volgende ronde. Als je een Wild symbool te zien krijgt ga je ook een stapje omhoog in de Mucho multiplier.

De Dropping symbols functie staat voor de schedel symbolen die steeds weer uit de lucht komen vallen, zolang je een prijs wint. Zo’n extra ronde kost je dan ook geen nieuwe inzet, maar je hebt wel nog een kans extra geld te winnen. Zo kan je winst oplopen tot wel 136.000!

Conclusie

Ben je op zoek naar een ander soort slot met een knettergek thema? Dan is de Esqueleto Explosivo gokkast echt wat voor jou! Exploderende schedels en vrolijke mariachi klanken, gecombineerd met de kans op grote geldprijzen. Wat ons zo aanspreekt is de originaliteit van dit slot spel, animaties, geluid en sfeer het is allemaal goed op elkaar afgestemd. Speel Esqueleto Explosivo zelf ook eens, probeer zover mogelijk te komen in de Mucho multiplier voor de grootste geldprijzen!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

april 2014

Features icon
Features

Explosivo Wild, Mucho multiplier, Dropping symbols

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 17

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100