Erik The Red logo logo

Erik The Red gokkast

Erik The Red gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Erik The Red
Start gratis spel
Close icon
Erik The Red logo
Ontvang bij Erik The Red
Ontvang bij Erik The Red
Software ontwikkelaar Logo software
Relax Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

De online gokkast Erik The Red is splinternieuw en staat bekend om zijn ongekend hoge uitbetalingspercentage. De relatief onbekende ontwikkelaar Relax Gaming bracht deze gokkast uit en heeft de Vikingen als thema gebruikt. Het spel zit vol met leuke extra’s, waardoor Stacked symbolen, gratis spins en Sticky Wilds. Wij raden de Erik The Red gokkast dan ook zeker aan!

Uitleg

Laten we allereerst beginnen met het geweldige nieuws, deze speelautomaat kent een uitbetalingspercentage van 96,95%. Dit komt niet vaak meer voor in het online casino. De hoofdrol gaat vanzelfsprekend naar Erik The Red en zijn geliefde Helga. Een andere bekende gokkast waar de kleur rood de boventoon voert is de gepeperde Red Chili gokkast.

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met vier rijen. De 25 winlijnen op de Erik The Red gokkast staan vast en kunnen niet worden aangepast. De minimale inzet staat op tien eurocent per spin, maar kan ook honderd euro per draai worden ingezet. De variantie is laag tot gemiddeld.

Symbolen

De animaties van Erik The Red en zijn vrouw zijn het meest waardevol op deze gokkast en kunnen tot wel viermaal de inzet uitkeren. De overige animaties die met het thema te maken hebben zijn goed voor maximaal 1,5 keer de inzet. De overige symbolen leveren nog niet eens één keer de inzet op. Geen vetpot dus, maar gelukkig kunnen de verschillende features daar verandering in brengen. Zoals bijvoorbeeld de Stacked symbolen, die komen regelmatig voorbij op de rollen en zorgen voor meerdere winnende combinaties in één spin.

Gratis spins

Mocht je minimaal drie Scatters op de speelrollen krijgen, dan worden er acht gratis spins toegekend. Tijdens deze draaien kan een gehele rol veranderen in een Expanding Wild en daarmee voor bijzonder hoge geldprijzen zorgen. Een vol scherm aan Wild-symbolen levert namelijk al 125 keer de inzet op, wat bij een maximale inzet dus al 12.500 euro zal zijn.

Conclusie

Het Erik The Red slot is niet alleen erg vermakelijk, maar ook erg spannend. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de gratis spins, daar zal het feest pas echt losbarsten. Daarnaast is het uitbetalingspercentage bijzonder hoog.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Gratis Spins, Sticky Wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100