Red Chilli logo logo

Red Chilli gokkast

Red Chilli gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Red Chilli
Start gratis spel
Close icon
Red Chilli logo
Ontvang bij Red Chilli
Ontvang bij Red Chilli
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Mexicaanse sfeer in een gepeperde gokkast

Red Chilli is een online gokkast die helemaal in een Mexicaanse sfeer is neergezet. Tussen de cactussen, maïs en rode bloemen kun je je met Red Chilli opmaken voor een heet potje gokken. Een lieflijke latina met een knalroze bloem in haar haren speelt de hoofdrol in deze gokkast, die heter wordt gemaakt door de willekeurig verspreide rode pepertjes (met sombrero) en de hete saus. Gelukkig zijn de rollen net zo heet, zodat je kans maakt op uitstekende prijzen! Een andere peper gokkast, maar dan met meer features is Extra Chilli Megaways. Een andere klassieke gokkast met dit thema is deze Pepper automaat van casino ontwikkelaar Stakelogic.

Winlijnen over het hele veld

Het Mexicaanse uiterlijk van Red Chilli is het eerste dat opvalt. Niet alleen de genoemde symbolen zorgen voor een Mexicaans sfeertje, maar ook de omgeving van de gokkast zelf is duidelijk neergezet om een Mexicaans gevoel uit te dragen. Op het moment dat je de rollen laat draaien, valt gelijk ook op dat je makkelijk kunt combineren op de twintig winlijnen van dit spel. Anders dan in de meeste gokkasten, gelden alle combinaties die je op een winlijn krijgt, dus hoef je de symbolen niet persé van links naar rechts te hebben staan om toch te winnen.

Bij winst heb je twee keuzes. Je kunt ervoor kiezen om de credits van je winst toe te voegen aan je totaal, of ze in te zetten in het gokspel. Dit gokspel is beschikbaar na iedere winst en geeft je de mogelijkheid om je winst te verdubbelen of te verviervoudigen. Hiervoor kies je een kleur van een omgekeerde kaart. Als je het goed hebt, vermenigvuldig je je winst. Je kunt er ook voor kiezen om maar de helft van je winst in te zetten.

Pepertjes voor gratis beurten

Hoewel er geen joker op de rollen staat van Red Chilli, kun je door drie pepertjes te verzamelen wel tien gratis beurten krijgen. In deze gratis beurten wordt de uiteindelijke winst van je combinaties bij elkaar opgeteld en als winst uit één beurt gezien. Deze grote winst kun je dus ook weer inzetten in het gokspel, waarmee je een echte klapper kunt maken en dat is nog eens gratis gokken.

Het meest waardevolle symbool in het gewone spel en het bonusspel is de latina met haar geweer. Vijf van deze dames op een winlijn geven je maar liefst 2.500 keer je inleg per winlijn terug. Een veld vol is dus maar liefst 50.000 keer je inleg per winlijn waard.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10