Danger high voltage Review

Scoort een 7.9 van de 10.

In eerste instantie oogt dit slot van Big Time Gaming een beetje apart. Het heeft niet per se één heel duidelijk thema, zoals White Rabbit en Bonanza dat wel hebben. Oké, het is duidelijk dat we aan het feesten zijn. Maar dit doen we met doodshoofden en taco’s? Dit moet dan wel een Mexicaans feestje zijn. Geen probleem, want wij houden van goed eten onder hoogspanning!

UITLEG

Is het een grijze dag? Dan moet je zeker deze gokkast spelen, want het zit vol vrolijke kleuren. Van brandende Wild-symbolen tot een Multiplier die onder stroom staat. We hebben het hierbij dan over de ‘Full Reel Wilds’. Deze vervangen alle symbolen, behalve de Scatter. Vind je de elektrische Wild? Dan wordt je winst vermenigvuldigd met 6! Deze symbolen zal je alleen op de 2e en 5e rol tegenkomen.

SCATTER SYMBOOL

Het Scatter-symbool in dit spel is het hart met de kroon, de tatoeage. Deze Scatter kan twee rondes voor je activeren; High Voltage gratis spins of de Gates of Hell gratis spins. Wil je een van deze rondes spelen? Zie dan eerst 3 Scatters op de rollen te krijgen.

Tijdens de High Voltage gratis spin ronde ontvang je 15 spins. In deze ronde is het mogelijk om het High Voltage Wild-symbool tegen te komen. Deze Wild fungeert als Multiplier. De speciale Wild-meter houdt bij hoe vaak je winst wordt vermenigvuldigd. Dit kan tussen de 11 en 66 keer zijn!

De Gates of Hell gratis spins ronde biedt je 7 spins aan. In dit spel werk je met een Stick Wild die op de 2e of 5e rol kan verschijnen. Dit symbool kan elk ander symbool vervangen. Vind je er 4? Dan krijg je 3 gratis spins extra.

OVERZICHTSTABEL DANGER HIGH VOLTAGE

Software ontwikkelaar Big Time Gaming
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum 2017
Uitbetalingspercentage RTP 95,67%
Volatiliteit / variantie Medium
Features Gratis spins, Wild, Scatter, Multiplier
Rollen / winlijnen 6/ 4096
Min. / Max. inzet €0,20/ €40,-

CONCLUSIE

Dit spel een tijdje gespeeld? Dan heb je vast zin in een feestje. Het opzwepende publiek en de beat in de achtergrond nemen je er helemaal in mee. Wat we leuk vinden is dat je kan kiezen tussen twee bonusspellen. Op die manier houd je toch iets meer controle over hoe je dit spel wil spelen. Inzetten vanaf 20 cent met 4096 winlijnen vinden wij een zeer goede deal en daarom raden we je ook aan dit spel eens te proberen. Zit je helemaal in de juiste sfeer en wil je meer van dit soort spellen spelen? Bekijk dan Party Time!

€100 Welkomsbonus

  • Multiplier tot 66x
  • 4096 winlijnen
  • Random Sticky Wilds

Speel Danger high voltage gratis!