White Rabbit Review

Scoort een 8.4 van de 10.

Big Time Gaming heeft erg zijn best gedaan met dit dromerige video slot, dat is gebaseerd op Alice in Wonderland. Een van die tekenfilms waar kinderen iets heel anders in zien dan volwassenen. Gelukkig maar, want zo is het voor iedereen leuk om naar te kijken. De muziek op deze gokkast is zeer rustgevend en past helemaal bij het thema. De details van de personages uit de film zijn om van te smullen. Het is duidelijk te zien dat Big Time Gaming dezelfde basisopbouw hanteert in zijn games. Bonanza is daar een goed voorbeeld van.

UITLEG

Inzetten op deze gokkast doe je al vanaf €0,10 met een maximum van €0,20 per spin. Het mooie aan deze kast is dat je met maximaal 248.832 winlijnen speelt en een Return To Player hebt van 97.72% procent. Geloof ons, dat is een enorm hoog percentage!

Nee, je bent niet aan het hallucineren, om welke reden dan ook. Want zoals je kan verwachten van een spel met een thema als dit; alles verandert constant. Je speelt dan wel met 5 rollen, maar het aantal symbolen op de rol verandert per keer van twee tot maximaal zeven.

BONUSGAME

Lukt het je drie konijnen (Scatter) op de rollen te krijgen? Dan mag je jezelf opmaken voor de bonusgame. We verplaatsen ons naar het hol van het konijn. Om te beginnen krijg je 15 gratis spins met de mogelijkheid op Extending Reels. Dat houdt in dat je kan spelen op langere rollen met meer symbolen. Je zult begrijpen dat dit je winkansen ten goede komt! Deze Extending Reels krijg je door Cupcake-symbolen te verzamelen. Elke keer als je een vindt, dan komt er een symbool op de rol bij.

FEATURE DROP

Ben je een ongeduldig type? Maak dan gebruik van de ‘feature drop’. Deze functie kan je te allen tijde aanzetten. Maar, je moet er wel voor betalen. Wat je hiervoor krijgt? Gratis spins! Nou, niet helemaal gratis, aangezien je ervoor betaald hebt. Maar, dit is met een juiste inzet een goede manier om meer kans te maken op die BIG WIN!

OVERZICHTSTABEL WHITE RABBIT

Software ontwikkelaar Big Time Gaming
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum 2017
Uitbetalingspercentage RTP 97.72%
Volatiliteit / variantie Medium
Features Gratis spins, Wild, Bonus Ronde, Scatter, Multiplier
Rollen / winlijnen 5/ 248.832
Min. / Max. inzet €0,10,-/ €20,-

CONCLUSIE

Big Time Gaming heeft met White Rabbit weer een enorm mooi video slot op de markt gebracht. En in welke staat van doen je bent, dit spel is hoe dan ook zeer vreemd en magisch. Wij zijn nog wel even zoet met dit sprookjes slot!

€100 Welkomsbonus

  • Tot 248.832 winlijnen
  • Feature drop functie

Speel White Rabbit gratis!