Crime Scene Review

Scoort een 7.9 van de 10.

Speurwerk naar de hoogste prijzen

Er is geen beroep ter wereld wat zo tot de verbeelding spreekt als dat van rechercheur. Het onderzoeken van een crime scene is dan ook iets wat veelvuldig wordt gebruikt als thema van films en tv series. Het spel Crime scene van Netent is dan ook volledig gebaseerd op dit bijzondere werk.

Punten verzamelen in een basisspel

Crime Scene is een spel in de vorm van een gokkast. Je speelt het op 5 rijen die ieder 3 symbolen hebben. Het spel beschikt over 15 winlijnen, wat inhoudt dat je op 15 lijnen kan proberen om een winnende combinatie symbolen te verkrijgen. Welke combinaties symbolen je moet verzamelen zie je staan in een winschema op je beeldscherm. Daar staan niet alleen de combinaties symbolen maar ook de winst die ermee te behalen valt. Hoeveel jij wint bij een spel bepaal je zelf aan de hand van een gezonde dosis geluk maar ook aan behoorlijk wat tactiek.

Jouw inzet tijdens Crime Scene

Ga je het spel spelen dan kom je al snel tot de ontdekking dat je het bedrag vanaf een redelijk laag bedrag kan spelen. Je kan per spin inzetten van 15 eurocent tot 150 euro. Je kan inzetten met een waarde die je per munt toekent en daarnaast bepaal je het aantal munten wat jij wil gaan inzetten. Hoeveel winlijnen je speelt kies je ook zelf, kortom; jij bepaalt als het ware je eigen geluk. Wil je deze stap van het steeds een aantal munten selecteren en een muntwaarde kiezen overslaan, dan zet je de computer op een gegeven moment op de autoplay stand. Daardoor wordt er vanzelf voor je ingezet waardoor jij even je handen vrij hebt.

Sticky Wilds om het leuk te maken

Iedere gokkast heeft wel een Wild symbool. Dat is een symbool wat de functie van ieder ander willekeurig symbool kan overnemen. Op die manier kan je sneller een winlijn volmaken. De Wilds in het spel zijn van de sticky soort. Dat wil zeggen dat ze blijven staan op hun plek wanneer je weer een nieuwe spin doet. Hierdoor heb je een volgende ronde meer winstkansen. Een Wild kan tussen de 2 en 5 keren blijven staan. Heb je meerdere wild symbolen tegelijk, dan heb je niet alleen hogere winstkansen; de hoogte van je winst wordt er ook nog eens hoger door. Een winlijn vol Wilds zal je namelijk een leuk aantal munten opleveren.

Bediening:

Heb jij driemaal een handafdruk in je scherm staan, dan begint het bonusspel. Je moet bewijsmateriaal in de moordzaak opzoeken. Je mag symbolen aanwijzen en aanklikken achter vakjes tot je een rood kruis tegenkomt. Dan is het spel afgelopen. Als laatste kies je een envelop. Die kan een multiplier bevatten maar er kan ook een bepaald geldbedrag in zitten.

€100 Gratis Gokbonus

  • Werkt ook op je mobiel
  • Innovatieve 'crime scene' bonus
  • Plakkende jokers

Speel Crime Scene gratis!