Zeus III logo logo

Zeus III gokkast

Zeus III gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Stakelogic
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Zeus, de grote en bekende oppergod van Olympus is terug in de uiterst succesvolle Zeus reeks van WMS. Zeus III is de derde titel in deze populaire serie. En zoals we inmiddels wel gewend zijn van deze ontwikkelaar, is ook aan deze online slot niets standaard of gewoon. Alleen de opbouw van de rollen is al uniek te noemen. Deze is gebaseerd op de door WMS speciaal ontwikkelde ‘Reel Boost’ techniek. Dit betekent 6 rollen, oplopend in symbolen en maar liefst 192 winlijnen. Deze zorgen voor een speelervaring die je zeker niet bij veel gokkasten tegenkomt. Daarnaast maken de diverse features deze slot nog aantrekkelijker. Tijdens het superspannende spel laat Zeus namelijk zijn woede gelden via bliksemschichten, Wilds en Stacked symbolen. Is deze roemruchtige god uit het oude Griekenland je goed gezind, dan kun je rekenen op mooie uitbetalingen. De mooie elementen en de extra toevoegingen maken van deze slot een echte kraker. Niet voor niets heeft het spel al sinds de introductie een grote groep met fans achter zich weten te scharen. En jij, ben jij klaar voor Zeus III?

Stap in de wereld van de legendarische Griekse goden

De Zeus III gokkast ziet er goddelijk uit. Grafisch ziet het spel er fantastisch uit. Alles wordt haarscherp weergegeven met veel kleurrijke tinten en met een krachtige stijl. Het thema is zoals gezegd gebaseerd op de Griekse God van de hemel en donder Zeus. Beklim de berg Olympus met Zeus en zijn paard Pegasus om oneindig veel credits te winnen. Net als in de anders slots van WMS, zoals Montezuma, vallen ook hier de mooie graphics op. Tijdens het spelen kom je prachtige symbolen tegen, zoals Griekse munten, bliksemstralen, mythische paarden en tempels. Het brengt je helemaal in de sfeer van de Griekse oudheid. Daarnaast vind je op deze slot ook de 4 kaartkleuren terug als symbool, te weten harten, klaver, ruiten en schoppen. De geluidseffecten nemen in spanning toe naarmate je kansen op winst toenemen. Met 192 winlijnen dragen deze geluiden dus absoluut bij aan meer spanning. Zeus III zal je zeker wegblazen. Probeer het zelf maar eens en waag een gokje op deze prachtige online slot.

Op 6 rollen spelen

Door de Reel Boost opzet van Zeus III heb je te maken met maar liefst 6 rollen op deze slot, in plaats van de standaard 5. Op rol 1 zijn echter maar 2 symbolen zichtbaar, op rol 2 zie je 3 symbolen en iedere verdere rol komt er een afbeelding bij. Op de 6e rol zijn dan 7 symbolen zichtbaar. Je speelt dus met 27 symbolen en 192 winlijnen welke niet aanpasbaar zijn. Inzetten op deze online slot kan al vanaf €0.40 per draai. Bij 3 of meer gelijke symbolen heb je winst. Verschijnt Zeus zelf op de rollen, dan maak je kans op enorme geldprijzen. Daarnaast kun je met de aparte en spannende features op de Zeus III gokkast ook nog eens aanzienlijke winsten boeken. Met de 2 pijltjes links onderin het scherm zet je het automatisch spinnen aan en uit. Via de knop ‘opties’ bovenin in het scherm kun je diverse keuzes aan- en uitzetten met betrekking tot de Auto Play functie.

Wilds & bonus features

Er zijn 2 belangrijke symbolen om rekening mee te houden tijdens het spelen op Zeus III. Eén daarvan is het Coliseum symbool, de reguliere Wild die door Zeus zelf wordt bijgestaan. De Wild kan alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de feature het dondersymbool. Zeus zelf kan een volle rol in een Wild Reel veranderen voor nog betere winsten. Om de bonusronde te activeren, heb je 3 of meer dondersymbolen, ofwel bliksemschichten nodig. Deze feature verschijnt alleen op de rollen 1 tot en met 5 tijdens de bonusronde. Je krijgt 10 gratis spins bij 3 dondersymbolen. Bij 4 van deze symbolen ontvang je 25 gratis spins plus 10 keer je inzet. Weet je 5 van deze afbeeldingen op de rollen te draaien, dan heb je recht op 50 gratis spins, met als kers op de taart een vermenigvuldiging van je winst x 50! De rollen worden bovendien letterlijk omgedraaid, waardoor de rol met 7 symbolen de 1e rol wordt in plaats van de laatste. Verschijnt er vervolgens een Zeus symbool, dan wordt direct de hele rol Wild. Hoe meer Zeus afbeeldingen je op de rollen krijgt, hoe hoger je winsten. Doordat de rollen beide kanten opdraaien, kunnen winnende combinaties continu worden versterkt. Met een beetje geluk kun je dus flinke geldbedragen winnen tijdens de bonusronde van Zeus III.

Nieuw design, nieuwe kansen en winsten

Zeus III is een prachtige online gokkast. Het spel ziet er geweldig uit en zit bomvol met typische WMS innovaties. Het unieke en verrassende concept laat, in combinatie met de bonusrondes, menig hart sneller pompen. Het Reel Boost aspect is afwijkend, snel en vooral erg spannend. Ontdek de magie van Zeus III en bespeel samen met hem de goden in deze prachtige online slot.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2014

Features icon
Features

Gratis spins, Multipliers, Wild symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 192

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €100