Lucky Angler logo logo

Lucky Angler gokkast

Lucky Angler gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Plezier onder water

De meeste mensen hebben een aquarium in huis of een kom met een goudvis. Leuk natuurlijk, maar veel winst valt er niet op te behalen. Dat is wel even anders met het spel Lucky Angler. We keken voor jou naar de inhoud van dit spel.

Het uiterlijk van het spel

Bij dit spel duik je in de wereld onderwater. Je speelt een gokkast die op 5 wielen staat. Ieder wiel heeft 3 zichtbare symbolen, en de wielen gaan spinnen wanneer jij op start klikt. Op de wielen van het spel zie je meerdere zeebewoners in beeld komen, en die hebben ieder hun eigen waarde in het spel. Naast de standaard symbolen en de diersymbolen is er ook sprake van scatter symbolen en Wilds.

Wat is het doel van het spel

Ga je dit spel spelen, dan is het de bedoeling dat je op de wielen van je spel meerdere winnende combinaties symbolen draait. Welke symbolen een winst opleveren zie je in het winschema elders in het menu van het spel. Bovendien zie je daar dat de ene diersoort een hogere winst zal opleveren dan de andere diersoort. De hoogste winst haal je wellicht nog wel met het Wild symbool. Dat is een symbool op zich wat in het spel is verwerkt en wat in staat is om ieder ander willekeurig symbool op een winlijn te veranderen in een winnend symbool. Het is namelijk een symbool met de functie van een Joker. Die Wild heeft daarnaast ook de hoogste symboolwaarde dus winst behalen met Wilds is op meerdere gebieden winstgevend.

Jouw inzet is bepalend

Je kan bij dit spel inzetten met meerdere muntwaardes. De waarde van een munt bepaal je zelf aan het begin van het spel. Zo kan je kiezen voor een muntwaarde van 1 cent, maar ook van 2 cent, 5 cent, 10 cent, 20 cent of uiteindelijk 50 cent. De waarde is zo divers als het muntgeldvakje van je portemonnee. Jouw winst wordt uitgekeerd in een aantal munten, en het is dus zaak dat jouw winst de moeite waard is. Zet je minimaal in, dan zal je een minimale winst behalen. Online gokken met geld kan bij legale Nederlandse goksites.

Over sticky Wilds en scatters gesproken

De Wild in het spel is sticky. Dat wil zeggen dat hij – eenmaal op je rollen – zal bevriezen, waarna er een nieuwe spin wordt gedaan. Heb je weer Wilds erbij dan bevriezen die ook. Dat gaat zo door, met bijbehorende hoge winsten, tot je geen Wilds meer bijdraait. In dat geval ga je normaal verder met het spel. Je kan ook gratis spelen. Dat doe je door gebruik te maken van scatters. Bij minimaal 3 scatters in beeld ga je namelijk gratis spelen. De winst die je bij die spellen haalt wordt met factor twee vermenigvuldigd.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2012

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €150