The King logo

The King gokkast

The King gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast The King draait niet om Willem Alexander of Elvis Presley, het gaat namelijk om de koning van de jungle. De leeuw speelt de hoofdrol op deze speelautomaat van ontwikkelaar iSoftBet. Alle symbolen zien er geweldig uit, maat het is vooral de leeuw waar naar gekeken zal worden. Hij fungeert namelijk als een Stacked Wild en kan helpen om een geweldige geldprijs in de wacht te slepen. Gratis meespelen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal op de The King gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. De 25 winlijnen staan vast en kunnen niet worden aangepast. Er dient minimaal 25 eurocent per draai ingezet te worden, terwijl de grotere spelers tot wel 50 euro per spin kunnen inzetten. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,01% en de variantie is medium.

Symbolen

Voor even waan jij jezelf in de jungle, het is dan ook logisch dan verschillende wilde dieren op de speelrollen komen te staan. De leeuw kan een prijs uitkeren van maximaal 500 munten, terwijl de olifant maximaal 400 munten kan opleveren. Er komen ook veel standaardsymbolen langs, deze keren kleinere prijzen uit.

Cash Wheel Bonus

Alle deelnemers op de The King gokkast maken kans op deelname aan de ‘Cash Wheel Bonus’. Als jij minimaal zes Cash Wheel symbolen op de rollen krijgt dan zal deze feature worden geactiveerd. Het gaat om een prijzenrad waarop zomaar 200.000 euro gewonnen kan worden. Let op, hoe meer Cash Wheel symbolen des te hoger de prijzen. Bij vijftien van deze symbolen of meer zal de Epic Cash Wheel op jouw speelscherm komen te staan met de hoogste geldbedragen.

Gratis spins

De afbeelding van de pootafdrukken fungeren als Scatter-symbool. Als jij het symbool op rol één, drie en vijf ziet staan dan is het tijd voor de gratis spins. Gedurende de acht gratis draaien zullen twee rollen synchroon lopen, wat ervoor zorgt dat elke draai een extra hoge winstkans kent.

Conclusie

De The King gokkast ziet er niet alleen prachtig uit, want ook de potentiele geldprijzen zijn fors. Met name de gratis spins zorgen voor veel spanning en plezier. Het uitkeringspercentage is ook prima. Ligt het thema wel in jouw straatje, probeer dan ook de Africa Goes Wild speelautomaat eens uit.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Mei 2018

Features icon
Features

Prijzenrad, Gratis spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €50