Happy Hour logo logo

Happy Hour gokkast

Happy Hour gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
95,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Gemakkelijk spelen met hoge winst

Happy Hour is een gokkast die het spel graag luchtig houdt, net zoals het happy hour in jouw favoriete kroeg. Je speelt het in een basisspel en een vervolgspel afgewisseld met een aantrekkelijk bonusspel. Het basisspel speel je om punten te verzamelen voor het vervolgspel. Je zet per spin 1 credit in die een waarde heeft van 10 eurocent. Je speelt het spoel op drie rollen met één winlijn. Welke symbolen je op die winlijn moet verzamelen zie je staan in het winschema naast de rollen. Tijdens het basisspel zal je punten verzamelen die je met Collect naar de creditmeter kan overzetten. De punten kan je ook overplaatsen naar een vervolgspel. Dat doe je door het klikken op de Bonus knop. Liefhebbers van dit soort ouderwetse speelautomaten raden wij ook de Hells Bells aan.

Het vervolgspel

Heb je genoeg punten verzameld tijdens het basisspel, dan kan je het vervolgspel gaan spelen. Je speelt dit spel op dezelfde rollen als het basisspel. Met Choose Bet doe je een spin waarbij je gelijk je inzet bepaalt. Je kan spelen met 5 of 10 credits per spin, en je speelt het spel op maar liefst 5 actieve winlijnen. Dit is dus het punt waar jouw kansen verhogen om winst te maken. Je ziet de prijzen in het winschema staan wat bij deze inzet hoort. Speel je met een inzet van 10 credits, dan kan je naast de normale symbolen ook zandlopers gaan verzamelen. Die zandlopers hebben een speciale functie; verzamel je er 3 dan krijg je een winst van 100 credits. Dit aantal kan jij steeds ophogen met nogmaals 100 credits door het spelen van de bonusklok. Je doet dit door op de Bonus knop te klikken. Stopt de wijzer bij het getal 100 dan win je nog eens 10 credits. Stopt de klok bij het woord Stop dan is dat het einde van het bonusspel. Punten die je wint bij het vervolgspel en het bonusspel kan je naar de creditmeter van het basisspel plaatsen door op Choose Meter en vervolgens op Take Meter te klikken.

Autohold voor meer gemak

Het spel Happy Hour heeft een functie voor jouw gemak ingebouwd zitten. Op het moment dat de rollen op een wel heel gunstige stand komen te staan zal deze stand worden vergrendeld wanneer jij je volgende spin doet. Je kan op die manier gemakkelijker punten verzamelen. Wil jij dit niet, dan klik je op Reset. Je kan ook zelf een rol vastzetten door op de Hold functie onder de bewuste rol te klikken.

Bediening:

Start/Bonus – je start een spin in het basisspel of in het vervolgspel/Je start het bonusspel.
Choose Bet – Je kiest een inzet voor het vervolgspel en je start het vervolgspel.
Take Meter – De credits die je hebt gewonnen neem je naar de creditmeter van het basisspel.
Choose Meter – Je kiest een meter bij het plaatsen van jouw credits in een creditmeter.
Hold – Zet een rol vast door op Hold onder de rol te klikken.
Collect/Reset – Credits die je hebt gewonnen verplaats je naar het basisspel; ze komen in je creditmeter/ De automatische Hold functie van het spel reset je.
Autoplay – Je hoeft niet steeds handmatig op Play te klikken; dat doet de gokkast automatisch voor je. Wil je de functie deactiveren, dan klik je nogmaals op Autoplay.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €2