Durian Dynamite logo logo

Durian Dynamite gokkast

Durian Dynamite gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Durian is een wereldberoemde vrucht en vooral in de Aziatische landen een lekkernij. Wij kennen deze vrucht vooral vanwege zijn ondragelijke stank, maar stiekem is het nog best lekker. De Durian is typisch zo’n vrucht waar je gek op bent of niet kan uitstaan. Reden genoeg voor ontwikkelaar Quickspin om er een gokkast over te maken. De Durian Dynamite online gokkast kent een geweldig design en draait ook nog eens soepel.

Zoals je misschien al kon raden komen er qua symbolen vooral vruchten voorbij op de rollen. Maar ook deze symbolen zijn prachtig gemaakt, de graphics brengen het slot naar een heel nieuw niveau. Het gaat wel om een grillig spel, je kan een lange tijd weinig tot niks winnen en vervolgens twee grote prijzen achter elkaar. Onderin de review kan je gratis meespelen op de Durian Dynamite gokkast!

Uitleg

Er zal op de Durian Dynamite gokkast worden gespeeld met vijf rollen en drie rijen. Er zijn twintig vaste winlijnen, je zal dus altijd met dit aantal spelen. De minimale inzet is slechts twintig eurocent per draai, maar je kan ook met de maximale inzet van honderd euro per spin gaan draaien. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,22% en de variantie is medium. Je kan met één draai een maximale prijs winnen van ruim 2500 keer de inzet per spin.

De afbeelding van de Durian fungeert als Wild-symbool. Het symbool kan hierdoor andere afbeeldingen vervangen, alleen niet het Scatter-symbool. Je kan met vijf Wild-symbolen ook een combinatie maken en een prijs van vijftig keer de inzet winnen. De overige symbolen zijn verschillende soorten fruit en kaartsymbolen. De vijf fruitsymbolen betalen maximale prijzen van tussen de 7,5 en 25 keer de inzet uit. De kaartsymbolen kunnen maximaal vijf keer de inzet opleveren.

Dynamite Launch Feature

De Dynamite Launch Feature is eigenlijk een soort van mini-feature, maar kan wel een enorm effect hebben op jouw winstkansen. Deze feature kan op elk willekeurig moment worden geactiveerd, er is geen bepaalde combinatie voor nodig. De roodgekleurde toeter zal alle symbolen op de speelrollen verwijderen en inwisselen voor nieuwe. Mocht er dan een Durian op de rollen verschijnen, dan worden er nog meer Wild-symbolen aan het spel toegevoegd. Je kan zomaar vier Wild-symbolen op de speelrollen krijgen en dat zal zeker een mooie uitbetaling opleveren.

Gratis spins

De afbeeldingen van de potjes zijn de Scatter-symbolen. Krijg je er hier drie of meer van op de rollen, dan mag je gratis gaan draaien op de Durian Dynamite gokkast. Je krijgt minimaal acht gratis spins, maar ook nog wat extra boosters. De kans dat de Dynamite Launch Feature zal worden opgestart is veel groter. Daarnaast kan je ook zomaar 28 gratis spins ontvangen en dan zal je beslist met een prachtig geldprijs eindigen.

<Conclusie

De Durian Dynamite gokkast werd in april 2019 uitgebracht en beschikt over veel moderne functies. Het design is geweldig, de gameplay is eenvoudig en de uitbetalingen zijn hoog. Je kan dan ook zomaar een hoofdprijs winnen van meer dan 2500 keer de inzet op Durian Dynamite speelautomaat.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Begin 2019

Features icon
Features

Gratis Spins, Extra Boosters

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100